Van olyan, hogy egy baba nem tud cumisüvegből enni?
Figyelt kérdés
Cicizavara van? 😃
Nagyon ritkán adok neki lefejt tejet. Ha megyünk valahova akkor is szoptatok. De amikor cumibol akarom adni a tejet (frissen!) fogalma sincs mit kezdjen vele. Tologatja oldalra a szájában, öklenzezik tőle. Ha éhes akkor is kb 5perc próbálkozás után hajlandó szívni is belőle. Ez azért van mert ritkán kap cumisüvegből?
A cumival ugyan ezt csinálja.
Pedig néha a cumit is meg a cumisüveget is elfogadhatná.
3hós a babó
2019. febr. 13. 20:51
11/13 anonim válasza:
6 hónapos a babám, ugyanez van, engem is zavar. Főleg, hogy a másik 2 gyerekemmel ilyen nem volt. Hozzátáplálással sem úgy haladunk, mint velük...
12/13 anonim válasza:
Van ilyen (cumizavar az ha nem hajlandó szopizni mert annyira a cumira állt rá, akár egy alkalom után, szóval ez most a fordítottja.)
13/13 anonim válasza:
#11 vagyok. Nekünk azóta sikerült, már nem szoptatok. Hozzátáplálásnál durva mellgyulladásom volt, így (most lehet önzőnek, szemétnek nevezni) inkább abbahagytam. Pontosan azért, mert attól féltem, ha azután tovább szoptatom, akkor minden kezdődik elölről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!