Van olyan, hogy egy baba nem tud cumisüvegből enni?
Cicizavara van? 😃
Nagyon ritkán adok neki lefejt tejet. Ha megyünk valahova akkor is szoptatok. De amikor cumibol akarom adni a tejet (frissen!) fogalma sincs mit kezdjen vele. Tologatja oldalra a szájában, öklenzezik tőle. Ha éhes akkor is kb 5perc próbálkozás után hajlandó szívni is belőle. Ez azért van mert ritkán kap cumisüvegből?
A cumival ugyan ezt csinálja.
Pedig néha a cumit is meg a cumisüveget is elfogadhatná.
3hós a babó
Ez a normális. A szopizás technikája teljesen eltér a cumisüvegből való cumizástól.
Ha nem akarod hogy cumizavaros legyen, akkor csak cicit adj neki.
Miért akarod hogy cumiból kapja az anyatejet?
Miért erőlteted üvegből?
Az én lányom sem tud belőle enni/ inni
7,5 hónapos
Pedig volt cumizavaros 6 hetesen ( bimbóvédő-cumi- ekkor még cumisüveg is ment neki)
De ő cseppmentes itatót sem preferálja. Pohárból iszik (hozzátáplálás miatt vizet)
Lefejt tejet sehogy
Sem pohár, sem itató, sem kanál, sem cumisüveg..
Szia!
Az en lanyom se tudott cumisuvegbol enni soha. Vagy orditott mikor cici helyett azt probaltam akarcsak vizzel, vagy ha kortyolt is volna akkor felre nyelt. Igyhat nem is probalkoztam sokszor. A cumi se kellett neki. Csak a cici. Most 10 honapos, fel eves koratol mar issza a vizet a csoros poharbol, de meg tobbszor elofordul h felre nyel.
Az én fiam sem tudott inni cumisuvegbol és cumizni sem tudott.
Később csőrös itatóból már tudott inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!