Mi a véleményetek? Tejpép, vagy gyümölcs?
Próbáltad gyakrabban etetni?
Nem biztos, hogy jelzi, ha éhes, ellehet 3-4 órát akkor is.
kínáld meg 2 és 1/2-3 óra elteltével újra.
A védőnő meg gondolom a hízás miatt ajánlotta a tejpépet, mert az hízlal,, a gyümi meg nem.
Sír,hogy azt gondolod keveset eszik,vagy esetleg keveset hízik? Szerintem a napi 700ml nem kevés. Az én 5 hósom sem eszik néha többet! SŐT...
Én gyümivel kezdtem,de az nagyon lassú.. Mindent lassan kell bevezetni,szerintem a tejpépet is... Én még nem fogok adni az én kisfiamnak, először gyümi és zöldség.Eddig volt alma,barack,banán és ezek keveréke.
szerintem mindkettő. Tízórai gyümi, de mivel súly problémák vannak, üsd fel tápszerrel, Sinlakkal, vagy gabonapehellyel.
Uzsira meg tejpép
1. Anyatej, 2. tápszer, 3. tejpép, 4. gyümölcs.
Ezek közül az utolsó kettőt leginkább csak fél éves kor után adva, pláne, ha van allergiás a családban!
Egyébként pedig ebben a korban teljesen normális, hogy lelassul vagy akár meg is áll a hízás. (Ehhez mondjuk érdemes lenne minden anyukának egy kis fejlődéspszichológiát és élettant olvasni!) Önmagában a kilók nem adnak pontos információt arról, hogy a babád jól fejlődik-e vagy sem!!! Az én lányom két egymást követő hónapban alig hízott pár dekát, merthogy közben jópár centit nőtt!, de ennek semmilyen hatása nem lett. Én továbbra is igény szerint szoptattam és minden ment tovább a maga útján. Nem kell rögtön rémeket látni ott, ahol nincsenek. Egyébként se kismalacokat akarunk belőlük nevelni, nem? :)
Én a helyedben nem csinálnék semmit, hanem szoptatnám tovább, úgy, ahogy ő jelzi. Esetleg én is megpróbálnám gyakrabban szoptatni, de ha nem kér, akkor nem kér. Ő tudja, mennyi az elég. Ha most elkezdesz (indokolatlanul) pótolni vagy hozzátáplálni, akkor minden bizonnyal lassan be is fogod fejezni a szoptatást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!