Mit nem lehet enni a szoptatás alatt? (zöldség, gyümölcs stb. )
Szia!
Múltkor én is pont erre kerestem a választ! Nos, én azt olvastam a legtöbb helyen, hogy mindent lehet enni, de az az étel, ami puffaszt téged, azt inkább hanyagold el. Pl. a bab egy ilyen étel, de kis mennyiségben ez sem okoz gondot. És a tejtermékeket sem szabad túlzásba vinni, mert állítólag sokat fog bukni a baba.
De hogy mi jó neked, azt majd úgyis kitapasztaljuk, üdv 38 hetes kismama
Bármit ehetsz, amit a babád hasa elbír. Figyelj oda a gyer,ekedre, és ha valamitől kiütése lesz vagy hasfájós lesz, akkor azt a jövőben kerüld.
Kifejezett tiltólista nincs.
Nekem a doki többször hangsúlyozta, hogy semmi "k" betüset: körte, kivi, karalábé, káposzta, karfiol stb.
Ma ettem egy kevés frankfurti levest, ami kelkáposztával készült. Nagyon görcsöl a hasam, és félek, hogy mi lesz szoptatás után.
4 hetes kislány anyukája
A nagyon szeles dolgokat kerulni kell. Bar ha hasfajos a baba (mint a kisfiam) akkor szinte mindegy mit eszel ugyis gorcsol :(((
7 hetes kisfiu anyucija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!