Van olyan gyümölcs amit nem ehetek szoptatás alatt? 3 hetes a babám. Epret szabad?
nagyon sok gyümit nem lehet enni szoptatás alatt. Ez az én nagy bajom!
eper, málna,apró magvasok allergizálhatnak
citrusfélék szintén allergizálhatnak
körtétől és a szölő magjától fájhat a hasa.Nem sok minden marad.
Várj egy kicsit még a gyümölcs evéssel. Hiszen ilyenkor amúgy is hasfájós a legtöbb baba, meg lassan megjöttek a hormonok okozta kiütések is. Igy nem fogod tudni, hogy nem e a gyümi okozza neki.
Az én babám 11 hetes, és most kezdem el tesztelgetni hogy mit ehetek és mit nem. Szépen egyesével.
kitartást, és gratulálok!
Az első válaszoló egy kissé buta. Látszik,hogy még nagyon kezdő anyuka. Ehetsz minden gyümölcsöt! De ha a babád alapból hasfájós akkor csak óvatosan!
3 gyerekes anyuka
Szia.
Mi 7 hetesek vagyunk es joforman csak epret eszek gyumolcs gyanant. Semmi gond nincs vele. Alapbol hasfajos de szerintem nem az eper miatt :) Nekem a babant, a kortet, barackot, szolot mondtak a korhazban hogy kerulni kell, mert puffaszt. Az apro magosokra nem mondtak. A mag ugyse kerul be a tejbe.
Szoval...
Az eper allergizálhat, igen - ezért nem szabad adni a BABÁNAK! Anyuka azonban nyugodtan eheti, ha a babája hasa bírja.
Én ezt a kérdést a gyerekorvosnak tettem fel, amikor hazajöttünk a kórházból. Ő mondta, hogy bármit ehetek, amit a babám hasa bír. Tapasztaljam ki. Nos, a körtét és a babot nem bírja, így ezeket hanyagolom. Epret azonban sokat eszem, és semmi bajunk tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!