Mi legyen a következő gyümölcs?
Szia!
Azért kezdtem el, mert 3 hónapos kora óta csak tápszeres sajnos. Most négy hónapos és már van két foga, ráadásul minden olyan jelet produkál (minden evés után nyűgös, nem elég neki semennyi kaja, olyan mint aki állandóan éhes, mindent vesz a szájába..stb (ezeket olvastam)) ami azt jelzi, hogy már igényli a szilárd táplálékot.
Szia!
Nagyon jól kezdted az almás dolgot :)
Az én kiscsajom most nyolc hónapos, csináltam olyat, hogy pár szem fagyasztott meggyet turmixoltam az almába (természetesen előtte kiengedtem), vettem párszor üveges őszi- és sárga barackot is. Almából egyébként viszonylag sok fajta van és teljesen más íze és zamata van pl. a Goldennek, mint az Idarednek vagy a Starkingnak stb. Jöhet a banán is, bár az esetleges bélelzáródás miatt először csak almával. Az almát egyébként csipkebogyó teával (olyannal amit 12 órán át áztatni kell), a banánt, banános-almát kamilla teával szoktam turmixolni. A csipketea jó a vitaminok miatt, a kamilla lazítja székletüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!