Mennyire vettétek komolyan az egészséges táplálkozást szoptatás alatt?
Szoptatok és nem sok gyümölcsöt, zöldséget fogyasztok. De szedek szoptatós vitamint.
Ti hogy álltok/álltatok ezzel
Én sem eszek sok zöldséget, gyümit, mivel amiket szeretek, azok hasfájást okozhatnak nála...és alapból hasfájós
De nem fogok azért pl. almát tömni magamba, mert szoptatok. Nem kívánom és kész. Szedek vitamint pont ezmiatt. Amugy sose ettem én se egészségesen. Persze nem iszok colat meg hasonlók, de nem vonok meg magamtól semmi finomat
Én eszek elég sokféle zöldséget gyümölcsöt, bár terhesen sokkal többet sikerült. Amúgy is a táplálkozásom fő része mivel hízásra hajlamos lennék, ha nem ennék sok salátát, főzeléket, hanem helyette mást, máris megindulnak a kilók felefelé.
Ennek ellenére szedek vitamint mert egyrészt a mai zöldségek, gyümölcsök már nem olyanok mint régen állítólag,plusz egy csomó nyomelemet, vasat, cinket stb. tuti nem viszek be kellő mennyiségben.
(utálom a húst, ha nem muszáj , max sonka formában eszem a barna kenyeremre)
Első babám nagyon érzékeny pocakú volt, ott egy idő után natúr húson és rizsen éltem kb. de szerencsére 3 hónapos korára enyhült.
A második és harmadik gyerekem nem volt hasfájós és érzékeny sem semmire amit ettem. Vagyis a harmadik a tojásra igen, de azt amúgy is elvétve ettem akkor.
Én "gyümölcsevő denevér" voltam terhesség előtt is. Terhesség alatt nagyon sok nektarint meg birsalmát ettem. Plusz a kertből kb mindent,ami ehető.
Szoptatás alatt viszont rendkívül vigyáznom kellett,mert extrém hasfájós volt a lányom. Sokáig se paprikát,se paradicsomot,semmit nem tudtam enni. De lassankènt minden visszaállt. A kislányom is imádja a gyümölcsöket,zöldségeket. 3 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!