Miért csinálja ezt? Már nagyon ki vagyok borulva!
Sziasztok! Négy hónapos babám már három-négy hete minden evéskor szinte eltépi magát a mellemtől, a szájába veszi és löki is el magát egyből, néha van olyan hogy megszívja kicsit de utána megint kiköpi, és ha meg abba hagyom az etetést akkor sír. Néha már ráteszem a kezem a kis fejére hogy ne tudja elfordítani, van mikor beválik, de van mikor őrjöngés az eredménye, én meg már minden etetést végig bőgök! 😭 Előtte mindig szépen nyugodtan evett. Próbáltam utána nézni de nem találtam meg a problémánk okát mert:
- Nem lett más az illatom, nem váltottam kozmetikai vagy tisztító szereket.
- Még nem menstruálok, és terhes sem vagyok.
- Elcsendesítve, félhomályba etetek hogy ne vonja el a figyelmét semmi.
Továbbá próbálkoztam már cumisüvegből etetni, de nem kellett neki. Nem táplálunk még hozzá. Nem hiszem hogy jönne a foga, semmi nem utal rá. Védőnő szerint sem fog-probléma, ő azt mondta növekszik a baba és/vagy nekem van valami a hormonjaimmal... de már 3-4 hete tartanának?? Kérem akivel volt ilyen mondja meg mit tett, már nagyon ki vagyok borulva! 😭
Azonnal elutasítja? Mert ha hajlandó enni és közben csatlakozik le fel le fel. Ott lehet poci fájás is, hogy a szoptatás beinditja a beleket és kissé fáj neki és arra koncentrál.
Minden szoptatás ilyen? De a te idegességed is ráragadhat. Akkor szoptass mikor már nagyon kéri, hátha nem éhes eléggé és így játszik a cicivel.
Lehet, hogy butasag, de kostoltad te esetleg a tejedet, hogy milyen izu?
Nalunk nem volt ilyen gond, de epp most olvastam, hogy 3-4 honapos kortol kezdik erezni a babak a sos izt. Az elso 3 honapban edeset es keserut ereznek, de ahogy no a nyelvuk, ugy fejlodnek az izlelobimbok es ereznek egyre tobb izt.
Lehet, hogy nalad ilyen nincs, de megnezhetned, hatha kiderul valami.
Nekem ezt két hétig csinálta, mielőtt először megjött. 5 hónapos volt.
Azóta is egy héttel mensi előtt nyűgösebb, és pattanásai is lesznek.
Nálam a mai napig így jelzi hogyha büfögni kell
Lehet más is de egyébként én ilyenkor fel szoktam emelni
Büff és akkor folytatja mindenféle fej elkapkodás nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!