Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1hós babámnak tápszert szükség...

1hós babámnak tápszert szükséges adnom, mert kevés a tejem ( amtől ki vagyok borúlva). Mivel célszerű vizet forralni a porhoz, lábasban vagy vegyek vízmelegítőt-forralót, mi a praktikus?

Figyelt kérdés
2008. jún. 25. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Elöször is nyugodj meg.Aztán igyál sok-sok folyadékot,próbálhatsz laktoherbet inni (sok maminak segít).Szoptass gyakran,hányszor csak akarja a pici.Aztán ha végképp nem megy a szopi akkor ráérsz gondolkozni a vízforralón(különben praktikus).
2008. jún. 25. 11:05
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem táplálsz mellé, nincs cumi, a babád igény szerint szopizhat, nincs olyan, hogy kevés a tej. Nem kell méricskélni..

Kérj tőle tanácsot, nagyon ért hozzá!

[link]

2008. jún. 25. 11:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia szerintem a vizforraloval jobban jársz mintha lábasban melegitgetnéd a vizet:)) csak hogy valaki a kérdésedre is válaszoljon
2008. jún. 25. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
1 hós babónál még ne legyen kevés! Ne stresszelj! Szoptass igény szerint, utána fejj 10-15 percet, akkor is, ha semmi nem jön. Közben kösd le magad, tévézz, beszélgess, olvass.Egyél naponta 3-5 x,sok tejterméket, igyál ilyen melegben 4-5 liter folyadékot. Nekem Naturland szoptatós tea vált be, és iszom minden nap 1 alk. mentes sört. Ha úgy ítéled meg, hogy pár napig megint kevés a tejcsi (mi 3 és fél hósak vagyunk,és heti 3-4 nap elég, aztán kevés) akkor tedd mellre, ha sír, ha álmos, és szoptass éjszaka is 1-2x. Az a lényeg, hogy gyakrabban kell szopiztatni.Mi valamikor 1-2 óránként szopizunk reggeltől estig, fekve,hogy mindketten pihenhessünk közben, néha el is szundítunk közben.:) 1-2 nap, és újra elég a tejcsi! De ne idegeskedj és ne adj neki mást! Próbáld ki 1 hétig, és ha még mindig kevés, akkor este, szopi után pótolj!
2008. jún. 25. 13:51
 5/7 anonim ***** válasza:
célszerübb a vízforraló, de ha nincs jó a lábas is. Nagyobb menyiséget is felforralhatsz egyszerre, lehűtöd ezután üvegbe öntve be tudod tenni a hűtőbe. etetésnél csak melegíteni kell nem kell forralni, hamarabb kész a hami. Tapasztalat. Ne aggódj. Csak még jobban ártasz magatoknak. Ne hibáztasd magad. (a hugomnak egy hónaposan teljesen elapadt a teje, pedig ő is mindent megtett)De az tényleg jó ötlet, hogy minél többszőr tedd mellre. és fejd is ha tudod. még ha kezdetben csak néhány kortynyi is az. Hátha beindul. Ha meg nem akkor marad a tápszer. Van olyan ismim akinek egyáltalán nem volt teje. Két hétig fogták őket a korházban, hiába mondta hogy az előző kettőnél sem volt neki. Azt mondták ilyen nincs. Hát mégis van. :))) bocsi hogy ilyen sokat írtam. Sok sikert, és kitartást. És nyugalmat.
2008. jún. 25. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
megint én vagyok, az utolsó, egy napra elegendő vizet forral fel . Bocsi az elöbb ez lemaradt.
2008. jún. 25. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne ess kétségbe. Az elején nálunk is nagyon nehéz volt. Szoptass sokat, én óránként szoptattam. Gyógyszertárban lehet kapni Urtica urens 5 Ch, Ricinus communis 5 Ch homeopátiás golyókat. Én megettem még 2 doboz More Milk Plus anyatejserkentő kapszulát. ( nem olcsó, de megérte, mert már nem kell szedni, elég a tej bőven ) Itt megtalálhatod az oldalon,hogy melyik patikában lehet kapni: [link]

Szoptass bátran minkét mellből, a tej szopi alatt termelődik, én se hittem de megpróbáltam és sikerült.

Ma már bőven elég a tejem a kisfiamnak, aki nagyon jó étvágyú, sokat szopizik, igény szerint.

Próbáld meg Te is bátran, sikerülni fog!!!

2008. jún. 25. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!