1hós babámnak tápszert szükséges adnom, mert kevés a tejem ( amtől ki vagyok borúlva). Mivel célszerű vizet forralni a porhoz, lábasban vagy vegyek vízmelegítőt-forralót, mi a praktikus?
Ha nem táplálsz mellé, nincs cumi, a babád igény szerint szopizhat, nincs olyan, hogy kevés a tej. Nem kell méricskélni..
Kérj tőle tanácsot, nagyon ért hozzá!
Ne ess kétségbe. Az elején nálunk is nagyon nehéz volt. Szoptass sokat, én óránként szoptattam. Gyógyszertárban lehet kapni Urtica urens 5 Ch, Ricinus communis 5 Ch homeopátiás golyókat. Én megettem még 2 doboz More Milk Plus anyatejserkentő kapszulát. ( nem olcsó, de megérte, mert már nem kell szedni, elég a tej bőven ) Itt megtalálhatod az oldalon,hogy melyik patikában lehet kapni: [link]
Szoptass bátran minkét mellből, a tej szopi alatt termelődik, én se hittem de megpróbáltam és sikerült.
Ma már bőven elég a tejem a kisfiamnak, aki nagyon jó étvágyú, sokat szopizik, igény szerint.
Próbáld meg Te is bátran, sikerülni fog!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!