Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek ha mar egy jo...

Mit tegyek ha mar egy jo ideje nem szoptatok de meg mindig van tejem?

Figyelt kérdés
Szedtem tejapasztot, de par csepp meg mindig van, neha tobb is.
2010. jún. 27. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én már 14 hónapja nem szoptatok és még mindíg nem apadt el a tejem teljesen.
2010. jún. 27. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Menj el nőgyógyászhoz, és ő majd ír fel rá gyógyszert!Nem viccből mondom!Én 2 évig szoptattam, és még rá 2 évre is volt néhány cspp tejem!azt hittem ez normális, és egyszer véletlen megemlítettem a dokimnak, mire ő azt mondtam miért nem szóltam hamarabb!Hormonális zavart eredményez!

De gyógyszert nekem akkor nem írt, mert épp kiderült hogy ismét kismama vagyok, és jól jött a tej!De ha a mostani babámnak a szoptatását abbahagyom rögtön szólok, és íratok ki gyógyszert!

2010. jún. 27. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Vannak,akiknek nem apad el teljesen a tejük,ismerek olyat,aki 11 éve szült és még mindig van pici teje,ha megnyomja a mellét,a doki azt mondta,hogyha őt nem zavarja,akkor nem gond.Engem zavarna,tablettával elapasztható.
2010. jún. 27. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a következő terhességig (5 év) volt 1-2 csepp tejem. Szedtem tejapasztót, de eredménytelenül. 4 különböző dokinál voltam, azt mondták, "van ilyen"... mivel már nem akarunk több babát, remélem, most elapad egyszercsak!
2010. jún. 28. 11:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
2010. jún. 29. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!