Hogy lehet betartani a 30 perces szopikat?
Számtalanszor olvasom, hogy 20-30 percig hagyják és utána elveszik a babától.
De ha ő még kéri?
El nem tudom képzelni ez hogy működik
Az én kisbabám, ma 2 hetes, de sajnos ő nagyon sokáig “elkajálgat” :)
Azért sajnos, mert van egy 3 éves nagytesó, a szerencse, hogy Apukájuk pár hétig még itthon van.
Az a baj, hogy 1,5 óra minimum egy szopi, este meg aztán..jaaaj
Cicivel altatja magát.
Kicsit kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz így.
Sokáig nem tartható fent ez az állapot
Sajnos ő mindig bealszik.
Piszkálom, beszélek hozzá, de semmi.
Pealvássl együtt sem volt több sosem 30p-nél
Manapság max 10 p
4,5 hós
A szoptatási tanácsadóm a legkorszerűbb ajánlásokkal dolgozik, úgy, hogy az elmúlt évtizedek nézeteit és következtetéseit is ismeri. Ezek alapján azt tanultam tőle, hogy a kereslet-kínálat megfelelő beállításához hagyni kell, hogy a baba irányítson, amennyire csak lehetséges. Nyilván egy első gyerekkel könnyebb nonstop időtlenségben nyúlni, egy harmadik igényeit egyszerűen lehetetlen ilyen szinten kielégíteni.
Én minden esetben megvártam, hogy alva leolvad-e a ciciről, vagy még nézelődne. Irgalmatlan sokat szopizott, bealudt rajta, és a későbbiekben ez aduász volt, mert ő az a habitusú gyerek, akit nem lehet egyedül hagyni az alváshoz, akit sokáig kell jelenléttel segíteni. Ha a cici nem lett volna kéznél, rengeteget szívtunk volna.
Szóval szerintem ne szabd meg neki, meddig legyen cicin ez az ő kompetenciája :)
Nem, nem tudom hiába 2.gyerek mert az első tápszeres volt!
Ha tudnám nem kerdezném!
A 3 éves ovis, de most is épp beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!