Már 13 hós a lányom, és még mindig nem jött meg a mensim. Hogy lesz így kistesó? A szopikat nem szeretném korlátozni.
10 szoptatás mellett elég csekéyl esélyed van rá,hogy teherbe ess.
Amúgy egy 13 hónapos gyereknek már normális kaját kéne ennie,persze nem azt mondom,hogy nem normális ha szopik még,na de 10 ? inkább ennek az okát keresd meg először.
Ne is korlátozd a szopikat.Ne sürgesd a kistesót,legyél türelmes.A picidnek még "sok"anyára van szüksége.
Jelenleg a 4.babámat szoptatom,16 hónapos,menzi még sehol.
Kedves utolsó válaszoló! Igen, a lelkem mélyén veled értek egyet. Úgy érzem, ha a kislányom "elenged", akkor majd visszajön a mensim meg a termékenységem. Nem szeretnék elébe vágni a dolgoknak (csak persze kicsit türelmetlen vagyok). Annyira nem sürgős a kistesó, hogy a lányomban ez egy törés legyen.
Az pedig miért lenne baj, hogy sokszor szopik egy nap? Ő tudja a legjobban, mennyire van igénye, nem?
Oké,bocs,akkor nem szóltam.És köszi a lepontozást is,nem tudom mi sértőt írtam.
Mindenestre MINIMUM tizsszer egy újszülött sem szopik egy nap,akkor érdekes,hogy egy 1 éves gyereknek ennyire van igénye,de nekem baromira mindegy,cska leirtam a véleményem..
ha cska olyat akartál hallani,ami egyezik a tiéddel,miért kérdezted meg?
1,1 éves is nyugodtan szopizhat még 10x is.Főleg ha nincsen cumija.
Egy évesen az anyatej kb 70% kell legyen,30% a többi táplálék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!