Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Már 13 hós a lányom, és még...

Már 13 hós a lányom, és még mindig nem jött meg a mensim. Hogy lesz így kistesó? A szopikat nem szeretném korlátozni.

Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 16:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%

12 hónapszoptatás után az anyatej már messze nem elég táplálék, még 30 %-os kiegészítéssel sem.

Már nem igazi táplálék (az összetétele is jelentősen megváltozik), hanem cumihelyettesítő (lehet lepontozni, orvosilag így van)

Főleg nem napi 10 alkalommal. Ennyiszer egy újszölött sem eszik

2011. dec. 26. 19:40
 12/12 anonim ***** válasza:
76%

Az a nagy helyzet, kedves utolsó, hogy nem a cici a cumihelyettesítő, hanem a cumi helyettesíti a cicit (már ahol).

Nekem a 3. gyerekem volt nagy szopis. Noha az első kettőt is egy éven túl szoptattam. A kicsi egy évesen kezdett igazából enni, addig hiába kínáltam, néhány kanálnál többet nem evett, ellenben szopizott annyiszor, ahányszor újszülöttkorában (napi 8-10 alkalommal) Szép fokozatosan kezdte az elválasztódást, így 25 hónapos korában jött meg először a menzeszem. Nekem ez nagyon kényelmes volt így, hiszen több gyereket már nem terveztünk.

Ha ti szeretnétek hamarosan babát, akkor valóban szükséges lehet a szopik korlátozása, de ez sem biztos, hogy eredményre vezet, hisz vannak nők, akiknek a teljes szopielhagyás után pár hónappal van meg először. És ez éppúgy normális, mint aki kizárólagos szoptatás mellett 6 hétre már menstruál

2011. dec. 26. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!