Már 13 hós a lányom, és még mindig nem jött meg a mensim. Hogy lesz így kistesó? A szopikat nem szeretném korlátozni.
12 hónapszoptatás után az anyatej már messze nem elég táplálék, még 30 %-os kiegészítéssel sem.
Már nem igazi táplálék (az összetétele is jelentősen megváltozik), hanem cumihelyettesítő (lehet lepontozni, orvosilag így van)
Főleg nem napi 10 alkalommal. Ennyiszer egy újszölött sem eszik
Az a nagy helyzet, kedves utolsó, hogy nem a cici a cumihelyettesítő, hanem a cumi helyettesíti a cicit (már ahol).
Nekem a 3. gyerekem volt nagy szopis. Noha az első kettőt is egy éven túl szoptattam. A kicsi egy évesen kezdett igazából enni, addig hiába kínáltam, néhány kanálnál többet nem evett, ellenben szopizott annyiszor, ahányszor újszülöttkorában (napi 8-10 alkalommal) Szép fokozatosan kezdte az elválasztódást, így 25 hónapos korában jött meg először a menzeszem. Nekem ez nagyon kényelmes volt így, hiszen több gyereket már nem terveztünk.
Ha ti szeretnétek hamarosan babát, akkor valóban szükséges lehet a szopik korlátozása, de ez sem biztos, hogy eredményre vezet, hisz vannak nők, akiknek a teljes szopielhagyás után pár hónappal van meg először. És ez éppúgy normális, mint aki kizárólagos szoptatás mellett 6 hétre már menstruál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!