Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kisbabánk teljesen átszokott...

Kisbabánk teljesen átszokott az ágyban (velem) való alvásra. Berakom kiságya elaltatni és 5 perc múlva sír hogy vegyem ki. Párom emiatt a kanapéra van száműzve. Megoldhatatlannak tűnik a helyzet. Van megoldás?

Figyelt kérdés

Egy hónapos baba.

Lassan egy hete megy ez.

Szoptatok büfiztetek elalszik berakom a kiságyba felkel ordít kiveszem.

Magam mellé teszem megint cici utána bealszik mellettem.

Velem alszik a franciaágyon.

Párom a kanapén.

Még összebújni sem tudunk a párommal semmi intimitás a paplan alatt mert együtt sem aludhatunk.

A másik gond a szoptatás.

Folyton a mell az A B C terv is.

Semmi más nem nyugtatja meg folyton mellen lenne.

Elég hasfájós kapott espumisan cseppet de nem ért semmit most bio gaiat kap.

Miközben én megmondom őszintén utálom a szoptatást.

Eleve nem akartam szoptatni de muszáj voltam a kórházban "rászokni"mert a magas crpje miatt tovább maradtunk és így jártam hozzá 3 óránként etetni.

A mellem megcsúnyultak tigriscsíkosak(stria)lettek.

Legszívesebben azt akarnám apadjon el a tejem de mégis van.

Napközben csak tápszert adok de estére felduzzadnak és konkrétan spriccelnek a gyerek arcába szemébe úgy megindul.

Aki még csak egész nap azon lenne legszívesebben.

Semmi más nem nyugtatja meg.

Ami bánt mert így hogy vehetem el tőle miközben imádja.

Van egy rémképem az egyik ősanya ismerősöm.

Aki két évest is vagy 5x kell szoptatni.

Csúnya kócos igénytelen.

Egy rúzst felkelni nincs ideje.

Azt nem is tudom szerintem 3 éve nem szexeltek a férjével.

Attól félek ide lyukadunk ki mi is.

A baba velem alszik évekig a párommal semmi intimitás nem lesz és muszáj leszek 3 évig szoptatni miközben soha nem is akartam elkezdeni.

Rossz érzéssel tölt el,nem tudom a rossz kamaszkoromnak van e köze hozzá,valószínű igen.

2018. nov. 20. 23:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%

Miert zarja ki az egyuttalvas a szexelest? Ott van a lakas tobbi helyisege, meg a melyalvasi szakaszok, olyankor ott lehet hagyni a gyereket.

Nem minden sokaig szoptato anya igenytelen. En sem vagyok az. Fittness terembe jarok, hajat mosok, sminkelek, dolgozom. Ellenben egy hasfajos gyereknel, mint amilyen az enyem volt a tapszer csak rontott volna a helyzeten a tejfeherjeerzekenysege miatt.

Nem minden egyuttalvos csaladnal alszik a kanapen az apa. Ahol megis, ott is sok helyen ugyanugy szexelnek, mint addig. Olyan, mint az egyetemen, meg kell talalni ra a megfelelo helyet es idot, egy kis kreativitassal meg izgalmasabb is tud lenni.

Az elso idoszak ilyen, hogy igen, folyton a mell kell a kisbabanak, ez majd kesobb egyre jobb lesz. Olvasgass egy kicsit, az nem nazzolas :):

[link]

2018. nov. 21. 10:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A valaszom amugy nem a kamuzo kerdezonek szolt, hanem barki masnak, aki hasonlo dilemmaval talalja szemben magat :)
2018. nov. 21. 10:11
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
Ha csak este szoptató akkor hamar el fog apadni a tejed, ne aggódj! A másik része csak ideiglenes. Most ez az időszak van, mikor terhes voltál lélekben már felkészülhettél volna hogy az életed fenekestül felfordul(egy csodálatos dolog miatt) Úgy látom neked csak teher és gond ez a gyermek ami nagyon sajnálatos.
2018. nov. 21. 15:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szegeny gyerek. Nalad vmi nincs rendben.
2018. nov. 22. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!