Mi a véleményetek a nyilvános szoptatásról?
Támogatom.
Szerintem felháborító, amit az utolsó ír, hogy a nyilvanos vizeléssel lehet egy kalap alá venni. Felnőtt is eszik nyilvánosan, pedig az tud várni. A baba meg nem.
Én nem szoptattam nyilvánosan, mert kevés ideig tudtam szoptatni, de ha lesz még gyerekem, és úgy adódna, hogy kell, nem vacilálnék.
10!
Sem a vizelés, sem a szex nem olyan dolog, amig nyilvánosan kellene megoldani. Felnőtt ember elvileg szobatiszta, ergo órákig vissza képes tartani a vizeletet, a szex meg pláne nem olyan, hogy úristen nem birom ki, amíg haza nem érünk.
Nyilvánosan szoptatni általában egészébe kicsi,6 hónaposnál kisebb babát szoktak. Ha anyuka ügyes, a mellette ülő sem veszi eszre, hogy mit csinál. De ha pici esze van, akkor elvonul valahova. Kb mindenütt félreesőbb hely-osékban egy padon, bevásárló központban egy próbázókéban, simán megoldható. Étterembe mondjuk csecsemővel szerintem normális ember nem megy, és ott nem is tartom normálisnak, ha valaki az asztalnál áll neki etetni: meg lehet kérni a személyzetet, hogy segítsenek kicsit elvonulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!