Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Rám szóltak az étteremben...

Rám szóltak az étteremben hogy legyek szíves ne ott szoptatni a babámat. Mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Tegnap este étteremben voltunk a férjemmel meg az 5hónapos lányommal!Mielőtt elindultunk evett de hát megéhezett a szentem!!Direkt a fal mellé ültem és oda is fordultam meg letakartam magam egy textil pelussal!Erre oda jött egy pincér és közölte hogy legyek szíves ne ott szoptatni!!Erre mondtam hogy rendben!Felálltunk és eljöttünk még a kaja kiérkezése előtt!!Ennyire bántja az embereket ha a gyerekem szoptatom kulturált módon??
2010. jún. 25. 11:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/128 anonim ***** válasza:
22%
Ott a pont:) És végre kibújt a szög a zsákból még ez a szánalmas férfiszerűség is beismerte, hogy csak mesél:) Ennyi:)
2010. júl. 2. 06:46
 112/128 xStefix ***** válasza:
80%

A mesélés a Tökéletes Történetre vonatkozott és egy Tökéletlen Anya (jómagam) kezdte el, ha arra gondoltál. Nagyon belejöttem a Tökéletes Család elemzésébe, ezért írtam, hogy én nem óhajtom befejezni, ha nem muszáj. :)

Lányok, egyébként olyan jó, hogy legalább egyetlen olyan családocska létezik szerény ki bolygónkon, ahol minden tökéletesen működik! Ti nem örültök ennek? Én repesek! :) Csak azt sajnálom, hogy még a Tökéletes Férfiak sem ismerik ezek szerint az "egy fecske nem csinál nyarat" c. igen elmés mondókát. Úgyhogy szerintem sokkal tökéletesebb lenne, ha fognák a cókmókjukat és átköltözködnének a Tökéletes Bolygóra, ahol mentesek maradhatnak a hozzánk hasonló Tökéletlen Anyánk (ironikus módon Tökéletes:) Fertőjétől. És mindenki élhetne tovább boldogan, amíg meg nem hal, Tökéletesen vagy Tökéletlenül...

2010. júl. 2. 09:40
 113/128 anonim ***** válasza:
83%
Nem rád gondoltam, hanem a 65%-os (most már csak 58) álmodozóra:) Majd egyszer arra ébred, hogy bilibe lóg a keze:) Tényleg nagy öröm, hogy van tökéletes család, csak sajna egy tökéletlen pasi álmaiban:)
2010. júl. 2. 10:49
 114/128 anonim ***** válasza:
Az előbb még 109 válasz volt, most meg 96. Miért?
2010. júl. 2. 13:26
 115/128 anonim ***** válasza:
Szerintem jelentették pár hozzászólását a fiatalembernek.
2010. júl. 2. 14:05
 116/128 xStefix ***** válasza:
90%
Nem mondom, hogy nem örülök neki.
2010. júl. 2. 17:46
 117/128 anonim ***** válasza:
16%
A szoptatás egy intim dolog miért kell ezt a világ előtt tenni? Szerintem nem hogy a körülted lévők is kellemetlenül érzik magukat ( nem a mell láttán, hanem a szituáció meghökkentő apropóján), de még én is mint szoptató anya is kínosan érezném magam..nem értem a szituációt, miért kellett pont OTT??
2010. júl. 2. 19:05
 118/128 anonim ***** válasza:
37%
N a, még egy okos:) Ha olvastad volna rendesen a kérdést, akkor láttad volna, hogy nem a világ előtt tette, hanem diszkréten, elbújva, ahol senki nem veszi észre amit csinál, csak ha kifejezetten arra figyel. Ha te is anya vagy, akkor nem hiszem, hogy inkább hagytad volna éhezni a gyereket, csakhogy ne OTT egyen:S
2010. júl. 2. 20:00
 119/128 anonim ***** válasza:
21%
Logikailag is gyenge volt a válasz, mert ha a válaszoló kínosan érezné magát attól, hogy mások előtt szoptasson (ami persze szíve joga), attól miért kéne a kérdezőnek vagy bárki másnak is kínosan éreznie magát?
2010. júl. 2. 22:06
 120/128 A kérdező kommentje:
Néha úgy érzem a válaszokban mintha azt hinnétek hogy besétáltam egy étterembe és direkt ott akartam szoptatni!!Mintha csak azért mentem volna oda be hogy szoptassak!!ELKÉPESZTŐ!
2010. júl. 2. 22:09
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!