Rám szóltak az étteremben hogy legyek szíves ne ott szoptatni a babámat. Mit lehet tenni ilyenkor?
„Itt nem lehet ilyet csinálni!”
„Kérem, mutassa meg nekem, hol tiltja a törvény, hogy megetessem a kisbabámat!”
„Miért nem a mosdóban csinálja ezt?”
„Azt hittem, a KÖJÁL ellenzi, hogy ételt szolgáljanak fel a WC-ben.”
„Itt van egy takaró.”
„Köszönöm. Valóban hűvös van itt egy kicsit.”
„Nem lenne kényelmesebb valahol máshol?”
„Kedves Öntől, hogy aggódik, de nekünk itt megfelel.”
mi is voltunk étteremben,mikor a kisfiam keresztelője volt.és természetesen megéhezett.megkérdeztem a pincért,hol lehet megetetni és egy különtermet biztosítottak.de akkor többen is voltunk az étteremben.ha nem lettünk volna,én is megetetem ott az asztalnál.viszont az egyik gyorsétteremben felajánlották a mozgássérült WC-t,ott lehetett megetetni a kisbabát.
12:39-nek:miért ne mehetnének el attól,mert kisbabájuk született?az nem jelenti azt,hogy innentől kezdve be kell zárkózni a lakásba.
Kedves anyuka!
Felháborító, hogy a társadalom ennyire nem képes elfogadni a szoptatást! Itt persze a diszkrét szoptatást értem! Ész szerintem nagyon kulturáltan szoptattál. Én azt nem értem, hogy a pincér hogy volt képes ilyet mondani, én nem mertem volna...
Egyébként ősszel voltam a 10 éves osztálytalálkozónkon, s márpedig volt, aki hozta a kicsi babáját. Pelenkával eltakarva magát szépen megszoptatta babáját! Senki egy szót sem szólt, én mosolyogtam egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!