Rám szóltak az étteremben hogy legyek szíves ne ott szoptatni a babámat. Mit lehet tenni ilyenkor?
Mi anyák berögzültünk erre???
Tudod etetjük/etettük belőle a gyermekünket, és erogén zóna, ha a párunkkal vagyunk.
A kettőnek meg semmi köze egymáshoz.
Ne mossuk már össze a kettőt, a kicsinek ez létfontosságú dolog, képzelem, h milyen jó néven vették volna, ha az éhségtől üvölt, míg a szülők esznek...
Persze ki lehet bírni.
Aztán amikor megromlik a kapcsolat, akkor meg jön a sok okos, h bizony el kellett volna járni szórakozni a baba mellől:S
Egy anyának igenis joga van szoptatni, nem állt ki a terem közepére, hanem eltakarta magát és a picit.
És joga van elmenni vacsorázni anélkül, h bunkó emberek beszóljanak neki.
Akinek a női mell csak a szexet jutattja eszébe (pláne,h ott van egy baba is) az kissé aberrált nem?? Még jó,h a szopásra nem asszociáltok másképpen!! Titeket nem szoptatott az anyátok??
Én magam nem tudom,h szoptatnám e a babámat akárhol,mert én kicsit szégyellős vagyok,és a család elől is elvonaulok,amikor szopik a baba.Viszont ha éhesen sírna,tuti,h nem azt nézném,h hol vagyok,és nyilván kultúráltan tenném,ahogy a kérdező is!
Bezzeg ha egy roma anyuka bárhol előkapja a mellét,mindenféle diszkréciót mellőzve,akkor nem mer szólni senki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!