Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Rám szóltak az étteremben...

Rám szóltak az étteremben hogy legyek szíves ne ott szoptatni a babámat. Mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Tegnap este étteremben voltunk a férjemmel meg az 5hónapos lányommal!Mielőtt elindultunk evett de hát megéhezett a szentem!!Direkt a fal mellé ültem és oda is fordultam meg letakartam magam egy textil pelussal!Erre oda jött egy pincér és közölte hogy legyek szíves ne ott szoptatni!!Erre mondtam hogy rendben!Felálltunk és eljöttünk még a kaja kiérkezése előtt!!Ennyire bántja az embereket ha a gyerekem szoptatom kulturált módon??
2010. jún. 25. 11:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/128 anonim ***** válasza:
60%

Kerek legyen, ez a 100. válasz.

Figyelj drága!

Senki sem kíváncsi itt rád, egy kis p.cs vagy, látszik, h máshol rád sem bagóznak, ezért itt éled ki magad, szánalmas kis életedbe ez ad egy kis szint. Csak sajnálni tudlak.Lepontoztál? És akkor mi van? Nem fogok álmatlanul forogni, nem úgy mint te:D

2010. júl. 1. 20:54
 102/128 xStefix ***** válasza:
66%

Hát, mi is ősanyázzuk itt egymást néha, de így azért egyik anyuka sem beszélne a másikkal (remélem)...

Mivel így viszont semmi köze a témához, pláne felesleges figyelembe venni, hogy mit ír, nem?

Arra azért mondjuk kíváncsi lennék, hogy ha egyszer majd neki is gyereke lesz, hogyan reagálna, ha a pici pont egy étteremben éhezne meg és keservesen sírna a "jussáért"... De ilyen nyilván nem lesz, mert ő a Tökéletes Nőt fogja feleségül venni, aki azt a Tökéletes Gyereket fogja neki megszülni, akinek soha nem jutna eszébe házon kívül megéhezni. Vagy ha mégis, akkor a Tökéletes Anyuka akár a fullpiszkos, fullbüdös vécében is meg fogja őt szoptatni a legnagyobb mosollyal az arcán - már ha egyáltalán csinálna olyat, hogy szoptatás, mert az olyan gusztustalan, abnormális dolog, ami csak az analfabéta gyp-s mamaszauruszoknak való. Hiszen a Tökéletes Nő mellét csak a Tökéletes Férfi érintheti, láthatja meg. Sőt, egyáltalán a létezéséről is csak ő tudhat, senki más nem. Még hogy az ő Tökéletes Gyereke a szájával merje érinteni az ő felségterületét? ... De akkor mégis hogy jön a képbe a Tökéletes Gyerek? Ennyire nem működött a Tökéletes Nő szoptatása? :D

Hú, lányok, ez tényleg tök jó! Nem hittem volna, hogy ennyire szórakoztató tud lenni. :)

2010. júl. 1. 21:07
 103/128 anonim ***** válasza:
70%
Szegény feleséged. Jól kifogta...
2010. júl. 1. 21:49
 104/128 anonim ***** válasza:
74%
Ugyan lányok, ti ezt elhiszitek? Messziről jött ember... Nincs ennek senkije, csak a frusztrált agyát jön ide hűteni, a szerszámát is csak ő fogja, nemhogy bárki a szájába vegye. Gondoljátok, hogy ezzel az agybeteg hozzáállással van ember, aki gyermeket szülne neki? Sok hülye nő van, de ennyire senki nem ostoba:) Esetleg valami más főemlős. Az agyi képességei alapján nem is nézek ki belőle mást. Milyen aranyos, egy idegroncs kisfiú, aki senkinek sem kell, osztja az észt:) Lehet egy orvos is sírva vizsgálná:)
2010. júl. 1. 21:54
 105/128 anonim ***** válasza:
27%
Na persze:)
2010. júl. 1. 21:56
 106/128 A kérdező kommentje:

Biztos is hogy több esze van!!Mondjuk én nem tudok állva pisilni!!:)

Csak remélem hogy a fiad nem örökíti át ezt a gusztustalan provokatív hozzáállást vagy hogy maga a fiad nem lesz ilyen!!Mert akkor nem sok öröme lesz az életben!!

2010. júl. 1. 22:05
 107/128 anonim ***** válasza:
25%
Nyugi, nincs gyereke, se felesége:D Nem is baj, ha ilyen gének nem öröklődnek:D
2010. júl. 1. 22:06
 108/128 xStefix ***** válasza:
83%

Hm. Akkor valami hibádzik a Tökéletes Nő-Anya imidzsben. Mert vagy mindig, mindenhol, bármikor örömmel szoptatunk vagy egyáltalán nem, soha, isten ments! De kicsit igen, kicsit nem, olyan nem létezik az eddigiek szerint. Szoptatni, de csak házon belül? Akkor a Tökéletes Nőnek, ha sokáig szoptat, lehetősége sincs kimozdulni otthonról vagy bármilyen szoptatásra tökéletesen(!) alkalmas helyről. (Ergó el sem juthatunk a kérdésben felvetett étteremig, mert az nem ilyen - de akkor honnan ez a határozott, sajátélmény-szagú ellenvélemény?) De ha a Tökéletes Nő csak rövid ideig szoptat is, mondjuk saját elhatározásából, nehogy mamaszaurusz váljon belőle, akkor se sok módja van elhagyni a Tökéletes Otthont. De akkor hogyan lesz a Tökéletes Nő olyan tökéletes, hogy még a Tökéletes Gyereke mellett is jut ideje már az első héten kikapcsolódni, új ruhákat venni, kozmetikushoz menni, nem begyöpösödni, hogy ezzel is megfeleljen a Tökéletes Férfi elvárásainak? És még inkább, a Tökéletes Gyerek hogyan tud úgy működni, hogy csak a Tökéletes Szülei elképzeléseinek megfelelően viselkedik, jelesül akkor éhezik meg, amikor a Tökéletes Anyuka biztosan házon belül van? Hm. Én biztosan egy Tökéletlen Világban élek, mert én ilyen gyereket még nem láttam...

De. Miután jómagam, Tökéletlen Nő, Anya, Feleség és Miegymás (ja, meg mamaszaurusz:) megvacsiztattam, megfürcsiztettem, bocitejcsivel megitattam és még meg is szopikáztattam a lassan óvodáskorú Tökéletlen Gyerekemet, ihletet kaptam arra, hogy folytassam a Tökéletes Történetet! Most a Tökéletes Férfi Tökéletes Hobbiját vegyük górcső alá. Ez itt köztudottan egy Tökéletlen Fórum tele Tökéletlen Nőkkel, Anyákkal, akik több-kevesebb sikerrel igyekeznek szopcsiztatni a Tökéletlen Gyerekeiket. Hogy kerül ide egyáltalán a Tökéletes Férfi? Mert pedig úgy tűnik, hogy főhősünk igen járatos a női témákban, mitöbb, abszolút szakértője a (Tökéletlen) Nők, Anyák lelkivilágának és problémáinak, amit világos módon nemcsak a saját (Tökéletes?) Világában szerzett tapasztalataiból, hanem innen, eme Tökéletlen Fórumról is ismer. Viszont, ha valaki Tökéletes Férfi létére ilyen sokat olvassa ezt a Tökéletlen Fórumot, tele a Tökéletlen Témákkal, az egy idő után gyanússá válhat. Miért érdeklődik a Tökéletlen Nők Tökéletlen Gondjai iránt, ha ő maga a Tökéletes Családban, Tökéletes Feleséggel és Tökéletes Gyerekkel él a Tökéletes Világban? Ez lehetne akár a Tökéletes Kérdés is... :D

Folytassam?

2010. júl. 1. 22:16
 109/128 A kérdező kommentje:
22:16!!Ez jó volt!!És van is benne igazság!!:)
2010. júl. 1. 22:27
 110/128 xStefix ***** válasza:
77%
Nocsak, behajtani tilos tábla! Hm, én nem akarom jelenteni a moderátornak, mert kezdek belejönni a mesélésbe.. :)
2010. júl. 1. 22:32
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!