Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi a különbség tápszeres és...

Mi a különbség tápszeres és anyatejes babák között, mint hasfájás, alvás, egészség, mohóság stb?

Figyelt kérdés
Meg lehet ezt egyáltalán határozni, vagy tényleg csak gyerekfüggő? Valakitől azt hallottam az anyatejesek sokszor mohóbbak ezért hasfájósak, akik tápszeresek azok többet betegeskednek majd, meg olyat is hogy a tápszeresek jobban alszanak. Ezekből igaz valami?

2018. okt. 11. 13:48
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia!

Én a kezdetektől tápszerrel etetem a babámat,mert kiderült,még a kórházban, hogy nem tápláló a tejem. Hiába volt egy kevés kb (5hétig) .

Nekem is hasfájós volt a babám. Nekem 2 féle tápszer nem jött be neki, a Beba HA Optipro Start és a Beba Sensitiv . Emiatt neki tejkiütése lett. Most a Milumil Komfort 1.est kapja jelenleg. Eddig semmi betegségünk nem volt szerencsére csak ami a fogzással jár. Nekem változó az alvás igénye. Van amikor este 10-től alszik reggel 6 ig is, de van olyan is, amikor kel hajnalban kétszer is. Szerintem gyerekfüggő . Több mindent hallottam én is. Nálunk , amiket hallottam egyik sem következett be szerencsére.

Hasfájásra nekünk nagyon jó volt az Espumisan csepp és egy ideig az Infacol is.

6 hónapos kislány anyukája.

2018. nov. 4. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!