Mi a különbség tápszeres és anyatejes babák között, mint hasfájás, alvás, egészség, mohóság stb?
Fiam 4 hónapig volt anyatejes.
Soha nem volt hasfájós, nem beteges a mai napig, mindig is jól aludt(2 hósan már átaludta az éjszakát).
5,5 éves most
Szóval nem tudom ezeket megerősíteni, szerintem totál gyerekfüggő.
Fiam tápszerrs, 6 hetes koráig hasfájós volt, és mikor elmúlt, átaludta az éjszakát, tehát 6 hetes korától kiválóan alszik. Reggelente az ébresztő előtt bebújik közénk egy fél órára.
Egészségileg is teljesen rendben van, nem volt kanyarós, 2 éve volt utoljára egy erős fülgyulladása, amúgy ovis tanévbe 1x ha beteg, szóval immunrendszerileg erős gyerek, tavaly 2x volt itthon.
Bátyám gyakorlatilag abszolút tápszeres volt. Soha nem láttam még betegnek. Pedig már 35 éves.
Engem már tudott anyukánk szoptatni. Állandóan beteg voltam gyerekként. Valaki folyton betegállományba volt miattam.
Az első gyerekem 2 éves koráig szoptattam. Nem volt mohó és hasfájós sem. Az oviban ő is elkap minden nyavalyát.
A kicsi mohóbban szopizik, nem volt hasfájós, de ő sokkal többet visszabüfizett. A tesótól általában elkapja ő is a nyavalyákat. 😄
Talán annyi, hogy viszonylag enyhén és gyorsan túl vannak rajta. De lehet csak ilyen típusúak.
Fiam tápszeres volt, egy kicsit hasfájós, és egyáltalán nem beteges, soha nem aludta át az éjszakát, nappal is rossz alvó volt.
Lányom anyatejes, nem hasfájós, nagyon jó alvó, 6 hetes kora óta nem kel éjszaka, addig is csak 1x ébredt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!