Hogy lehet ekkora különbség a két gyermekem között? (betegség/egészség)
Kislányom 2 éves, 10 hónapos koráig szopizott, eddig egyszer volt beteg.
Pici fiam 4 hónapos múlt, már a második antibiotikumos kezelést kapja :( Megjártuk már az ügyeletet, gyermekklinikát, 2 hete dokihoz járunk (fulladásos "ugatós" köhögés, nagyon makacs, nem akar múlni, most másodszorra kezelik ezzel a bajjal). Pedig Ő is csak szopizik. Egyébként vidám, nagyon erős, több mint 7 kilós kis vasgyúró. De aggódom, félek, hogy ilyen beteges lesz mindig? Most a napjaink abból állank, hogy fél óránként valami gyógyszert kell beadnom neki, hát nagyon sajnálom.... Nem tudja magát rendesen kipihenni, mindig felébred, ha köhög.
Mondjon valami bíztatót, aki hasonló helyzetben van/volt!
Szia!Egy ismerősomék voltak igy!
Nem akarlak megijeszteni de a végén kiderült hogy a kicsi asztmás (llehet nem jol irtam le a szot)
Én a te helyedben kérnék egy nagyobb kivizsgálást/beutalot és elvinném a pulmonológiára és ott megnézik!
Nálunk ugyan ez volt. tesóm volt beteges, már a születésénél majdnem meghalt, majd mindig is beteges gyerek volt az atya úristent is elkapta, kezet is tört.
Èn egy nyughatatlan típus voltam, meg hisztis is, de egyetlen gyerekbetegségem nem volt, nem tört el semmim. kb évente 1x voltam beteg.
ennyi tesóm most felnöttként is mindent össze szed, de ez van.
amúgy 2 csak anyatejes gyereket ismerek, mindenhol 3 éves korig szopott a gyerek és mindegyik folyamatosan beteg. most 5 évesek de szinte oviba sem járnak mert mindig betegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!