Milyen különbségeket tapasztaltatok az első gátmetszés előtti és a gátmetszés utáni sex között?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mekkora változást éreznek azok akiknek már volt gátmetszése a sexszel kapcsolatban. Milyen volt a sex szülés vagyis a gátmetszés előtt illetve a szülés után amikor már egy összeöltött vágás is ott van a vagina mellett?2012. febr. 16. 10:07
1/3 anonim válasza:
Hat hétig ugye nem lehet, addigra begyógyul. Nekem nem is látszik a vágás, pedig a vágás mellett több felé még repedtem is, de az sem. Nekem jobb lett utána, mert előtte valahogy túl szűk volt és időnként fájt az együttlét, de azóta valami fantasztikus.
3/3 anonim válasza:
Szia!
előtte nagyon jó volt, de amikor volt a gátmetszés utána nem szeretkezhettünk amig be nem gyógyult. az első alkalomkor és még utána is egy ideig feszült a seb, olyan érzés volt mintha smirgli papírral dörzsölnék. nagyon kellemetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!