Összefüggő csomó van a mellemben mit tehetek ezeken kívül? Mennyi idő alatt javulhat a helyzet?
A melled melyik részére esik a csomó?
Úgy kell mellretenni a babát, hogy az álla a csomó felé legyen, ott szív a legerősebben. Nekem általában oldalt volt, így a bölcsőtartás jött be. 2-3 szopival elmúlt, de volt, hogy elsőre!
5 mellgyuszimat sikerült így hamar letudni.
Én is észrevettem, hogy nem mindegy, hogy merre áll a kis feje, próbáld ki, amit az előttem válaszoló írt.
Ha kifejed géppel, akkor sem ürül ki? És ha felhívsz egy szoptatási tanácsadót?
Nekem EZ a tuti bevált módszerem: tegyél a melledre meleg vízes ruhát, kicsit melegítsd át vele a cicidet. Fektesd a babát hanyatt az ágyra, te az ágy mellé állsz és föléhajolsz. Majd mikor beindul a tejleadó reflex, te is segíts rá, fejd a tejet egy pohárba. Váltakozva csináld, hol a baba, hol te fejd. Fájni fog, de csináld, míg tudod. Nekem már a végén tök sűrű tej jött, mert nagyon be volt gyulladva.
Remélem, tudtam segíteni.
Mára kezd úgy kinézni a dolog, hogy tűnik el a csomó. Idáig majdnem semmi nem változott. Pl. Szombaton vagy 2-3 órán kersztül, maszíroztuk, fejtem meleg zuhany MINDEN ami csak lehet. És ma éjjel ill mára éjjel "végigaludta" az éjszakát, este 8-4:30ig nem szopizott, és ez jelentette a megoldást.Azt hittem ettől csak rosszabb lesz, de nem! Épphogy geyzerre kiszívta mindet. És ezáltal sikerült is visszatérni a váltott szopira.
2hetes ma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!