Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Összefüggő csomó van a mellemb...

Összefüggő csomó van a mellemben mit tehetek ezeken kívül? Mennyi idő alatt javulhat a helyzet?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel kezdődött nem gondoltam hogy mellgyulladás lesz, de rázott a hideg lázas lettem, majd fokozatosan nőtt a görcs amit én nem éreztem csak a férjem. tegnap többször is zuhanyoztattam masszíroztam. a férjem kétszer kb. 20 percen keresztül alaposan masszírozta. Ma reggelre enyhülést éreztem a fájdalom terén, de a görcs és a pirosság nem változott. Mit tegyek? Masszírozzam? Meddig? Milyen erősen? Tehetek egyáltalán többet? Mindig azzal kezdjük a szoptatást és ki is szívja amit bír. De semmi változás. Kérlek mondjatok valamit. :-( Tanácstalan vagyok pedig túl vagyok egy babán akit 15 hónapig szoptattam és most itt állok tanácstalanul. Akkor is volt mellgyulladás, de akkor kimasszíroztuk kifejtem géppel és megszűnt, most meg... semmi változás.
2010. jún. 23. 19:23
 1/7 A kérdező kommentje:
Jah még annyi hogy a fél mellem egybefüggő görcs.
2010. jún. 23. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek hozzá, de nem kéne elmenned orvoshoz??
2010. jún. 23. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:

A melled melyik részére esik a csomó?

Úgy kell mellretenni a babát, hogy az álla a csomó felé legyen, ott szív a legerősebben. Nekem általában oldalt volt, így a bölcsőtartás jött be. 2-3 szopival elmúlt, de volt, hogy elsőre!

5 mellgyuszimat sikerült így hamar letudni.

2010. jún. 23. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is észrevettem, hogy nem mindegy, hogy merre áll a kis feje, próbáld ki, amit az előttem válaszoló írt.

Ha kifejed géppel, akkor sem ürül ki? És ha felhívsz egy szoptatási tanácsadót?

[link]

2010. jún. 23. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem EZ a tuti bevált módszerem: tegyél a melledre meleg vízes ruhát, kicsit melegítsd át vele a cicidet. Fektesd a babát hanyatt az ágyra, te az ágy mellé állsz és föléhajolsz. Majd mikor beindul a tejleadó reflex, te is segíts rá, fejd a tejet egy pohárba. Váltakozva csináld, hol a baba, hol te fejd. Fájni fog, de csináld, míg tudod. Nekem már a végén tök sűrű tej jött, mert nagyon be volt gyulladva.

Remélem, tudtam segíteni.

2010. jún. 23. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Hahó, jobban vagy???
2010. jún. 24. 12:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Mára kezd úgy kinézni a dolog, hogy tűnik el a csomó. Idáig majdnem semmi nem változott. Pl. Szombaton vagy 2-3 órán kersztül, maszíroztuk, fejtem meleg zuhany MINDEN ami csak lehet. És ma éjjel ill mára éjjel "végigaludta" az éjszakát, este 8-4:30ig nem szopizott, és ez jelentette a megoldást.Azt hittem ettől csak rosszabb lesz, de nem! Épphogy geyzerre kiszívta mindet. És ezáltal sikerült is visszatérni a váltott szopira.

2hetes ma. :)

2010. jún. 28. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!