Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szopi közben szokott nyugtalan...

Szopi közben szokott nyugtalankodni a babátok?

Figyelt kérdés
Pár napja sokkal kevesebbet eszik és közben mocorog feszeng és még abból is bukik ki és nagyon nehezen böfizik. Van hogy egy órát járkálok vele mire jön egy böfi és addig nem nyugszik meg.Tejem van de félek így elkezd apadni! Mindenki azt mondja az időtől van.Van ötletetek mi lehet a baj?
2010. jún. 18. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Hasfájás...
2010. jún. 18. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Az en Babam most 2,5 honapos 2 hetes kora ota iszonyatosan faj a hasa mikor kakilnia kell, es ezt az eves is kivaltja...

Angliaban elunk, a dokik mondtak hogy lehet savas a baba, vagy tej erzekeny eppen ezert en sem ehetek tejtermekeket :(

Amit leirtal az mind megvan nalunk is sajnos...

Eppen ezert en fejem a tejcsim, ha nem cicizik es uvegbol oda tudom adni neki, akkor is ha eppen nincs tejcsim.

Remelem segitettem..

2010. jún. 20. 20:19
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Azt hiszem neki is attól van hogy én ettem valamit ami neki nem jó. Már most kezd vissza jönni az étvágya , de lehet egy Espumisan cseppet beszerzek a biztonság kedvéért. A nagyobbiknál az segített.

2010. jún. 21. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!