Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Gond, hogy ilyen sokáig van...

Gond, hogy ilyen sokáig van cicin? Mit tegyek, hogy ne lustálkodjon ennyit?

Figyelt kérdés

Babám három és fél hetes. Nagyon sokat lustálkodik szopizás közben, így kb. 40 percig szopizik, de mivel nincs elég tejem még ezután kap pótlást.

Sokszor olvasom, hogy másoknál 20-30 perc alatt jól is lakik a baba.

2008. okt. 31. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
A negyven perc ekkora babánál nem sok, ő még hamar elfárad. Ha nagyobb lesz ez változni fog, kislányom 8 hetes és ha jó pillanatai vannak 10 perc alatt jól lakik. Csak türelem, hamar meg fog változni.
2008. okt. 31. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam kb. 6 hetes koráig közel másfél óráig szopizott. A védőnő szinte erélyesen mondta, hogy ezt ne engedjem, szakítsam meg az evést, és majd akkor észhez kap. De nekem nem volt szívem megtenni vele, addig hagytam cicin, amíg akart. És magától megváltozott, most 11 hetesen már pik-pak végzünk a szopival. Biztos vagyok benne, hogy a Tiéd is ügyesebb és gyorsabb lesz idővel.
2008. okt. 31. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne csüggedj az én kisfiam 3 hónaposan hetekig volt hogy 1,5 órát szopizott, és előtte is ált. 40 perc volt a szopiideje. Majd változik. Ne hallgass senkire, csak magadra. És ne azt nézd, hogy a "szomszéd gyereke" 10 perc alatt végez. Minden baba más- és más. A tiéd, kicsit lustább. Mi most már 4 hónaposan a 20-30 perces evésnél tartunk. (és még néha pótlást is kér).
2008. okt. 31. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, nincs ezzel semmi baj. Én azt olvastam, hogy 20-40 perc lehet a szopi, a babától függően. Az enyém is 40 percig szopott. Most 6 hónapos és 5 perc alatt végez.
2008. okt. 31. 23:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Próbáld két mellből etetni.Az én babám is volt,hogy egy órát is evett,mire rájöttem,hogy kevés volt neki egyből.Most 15-20 perc alatt végzünk.

4 hetesek vagyunk.

2008. nov. 1. 09:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne biztos hogy lustálkodik, lehet hogy csak a közelségedre vágyik, és a végefelé már csak cumizik, mert megnyugtatja. Én nem fosztottam meg ettől az örömtől:-) Ja, és ez a komfortszopizás serkenti a tejtermelést, tehát nincs hiába. Ha úgy érzed, fáradt vagy, póbálj meg fekve szoptatni, nekünk bejött, akkorákat szunyálunk együtt, hogy csak na! Sok sikert!
2008. nov. 1. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!