Szerintetek baj, hogy csak ennyit hízott?
Nincs miért aggódnod, hiszen már most majdnem megduplázta a súlyát. Az első időkben nagyon gyorsan gyarapodó babákra jellemző, hogy egy idő után lassítanak. Negyedszer tapasztalom ezt. Legkisebb csemetém elég extrém eset, 3.40-el született, most 2,5 hónapos, és 7 kg. Szintén anyatejes. Az első időkben heti 40-50 dkg-ot is felszedett, most az utóbbi két hétben 25 dekát hozott "csak" össze. Attól sem kell megijedni, hogy a nagy baba elhízott lesz. Nekem 3 már nagy, mindannyian normális, sőt inkább vékony alkatúak.
A helyedben én sem adnék még neki pótlást. Szólni fog, ha nem elégíti ki az anyatej:)
Szerintem teljesen normális.Van amikor kicsit kevesebbet és van amikor többet híznak a kicsik és van olyan is amikor hetekig nem is híznak!
Csak nyugalom.
a 40 deka pont elég! Már megduplázta a súlyát, amivel még ráérne 2 hónapot is. :)
szerintem ne aggódj, és az őskövület tudású védőnővel ne foglalkozz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!