Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miert kuzd ennyit a babam...

Miert kuzd ennyit a babam szopi kozben?

Figyelt kérdés
Szinte fuldoklik, az az erzesem hogy nem kap levegot, de nem azert mert nincs szabadon az orra, inkabb az a gyanum, hogy talan tul gyorsan folyik neki a tej, vagy lehet hogy hirtelen nem tudja kombinalni a nyelest-lelegzetvetelt? 3 hetes mult, es 1-2 napja csinalja ezt, szabalyosan horog szopi kozben, es persze 10 masodpercenket kikopi a cicit. Vajon mitol lehet ez es hogyan segithetnek neki?
2011. aug. 4. 23:35
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja es elfelejtettem irni, hogy tenyleg kuzd szopi kozben, rangatja jobbra-balra a fejecskejet, huzza a cicimet. Biztos hogy jon tej eleg, hallom nyelni is.
2011. aug. 4. 23:36
 2/5 anonim ***** válasza:
bocs az OFF-ért nálunk is ugyanez a helyzet 4 hetes fiammal, én is kiváncsi leszek a válaszokra
2011. aug. 5. 07:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

van olyan, hogy túl erős a tejleadó reflex. nekem is volt ilyen időszakom.

azzal tudsz segíteni, ha elkerülöd, hogy a torkára folyjon a tej. ezt úgy tudod elérni, hogy vagy hátradőlve szoptatsz, úgy hogy a babád a hasadon kefszik, feje magasabban van miont a melled. így csak annyit szív és nyel, amennyit ő akar.

vagy oldalt fekszetek (hátát támaszd ki párnával), így a felesleget ki tudja oldalt csurgatni.

2011. aug. 5. 09:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom, megprobalom.
2011. aug. 5. 10:49
 5/5 anonim ***** válasza:
De ha szopi előtt lefejsz belőle egy picit, máris jobb lesz.
2011. aug. 7. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!