Mért fogyott ennyit a kisbabám?
Figyelt kérdés
Ez nekem nagyon furcsa,mert 1hete mikor mértem csak 10g-al volt kevesebb mint ma,viszont tegnap 100g-al több volt mint 1 hete.90et fogyott tegnaphoz képest??Az igaz,hogy ma nagyon sokat kakilt,tegnap meg egyáltalán nem.De akkor most mi itt az igazság?
Csak szopizik,igény szerint,viszonylag nyugodt,jó baba,nem szokott sírni,max fél percig amíg lekerül róla a sapi vagy megkapja a cicit:)
Aggódnom kellene?
12hetes lesz holnap
2011. máj. 8. 21:22
1/4 anonim válasza:
Ne aggódj. Ha mérni akarod, hetente egyszer, lehetőleg meztelenül mérd ugyanabban a napszakban, az kb megfelelő eredményt mutat. Én hónapokig minden evés előtt/után mértem, volt, hogy két nap alatt nem hízott semmit, mert mindent kipisilt, kakilt, volt, hogy 100 g-ot gyarapodott. A napi méregetéssel reális súlyt nem fogsz tudni mérni, csak hosszabb időközök után. Ha nem éhes, van elég pisis pelus, heti 1-2 kaki, akkor ilyen idpsen már nincs semmi gond.
2/4 A kérdező kommentje:
igen,már leszoktam a napi mérésről,mert kikészített.csak azért mértem 6napra rá az előző mérésre,mert azt hittem 7nap telt el:) de másnap csalódott lettem,hogy vajon most mért is kevesebb 90g-al??:( meztelenül mértem mindig
2011. máj. 8. 21:50
3/4 anonim válasza:
nem kell aggódnod és ne mérj!!!!
volt, hogy evés után kevesebbet mutatott a mérleg mint evés előtt (nem volt bukás stb) azóta nem bízom a mérlegben.
4/4 xStefix válasza:
Hosszra nem nyúlik mostanában?
Az is viszi ám az energiát, kismillió más dolog mellett... ;)
És igen, ha jól érzi magát a babád, akkor nyugodtan mérd ritkábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!