Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kinek, milyen tejszaporítás...

Kinek, milyen tejszaporítás jött be? Minden érdekel!

Figyelt kérdés

Hiába cicizik a babám, apad a tejem!

Kipróbáltam a Laktoherbet, az Urtica-t, etetés előtti, utáni fejést! Sört, rántásos levest, maszírozást!

Egyszerűen nem akar nőni a mennyiség, sőt egyre kevesebb!

A babánk még csak 5 hetes! Rengeteget van cicin és semmi!!!:-(

Adjatok tanácsot légyszi!

2010. jún. 14. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
én csak ezeket próbáltam: igény szerinti szoptatás és szoptatás utáni fejés. nálam működött. van az ún. szaporító fejés, www.lll.hu
2010. jún. 14. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem szopott a babám, szóval magamra voltam utalva.

Háromóránként fejtem éjjel-nappal.

Sokat pihentem, lehetőleg fekve.

Nem idegeskedtem.

Sokat ittam, főleg fejés közben.

Görögszénamag-teát ittam.

Jó volt az Avent kézije is, de mióta az Avent elektromos mellszívót használom, dupla annyi a tejem.

Urticát, sört, rántott levest nem próbáltam, a Laktoherbet is csak az első héten. Az első időkben fejés előtt mindig masszíroztam, mostanában már nem kell.

12 hetes baba anyukája

2010. jún. 14. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a More Milk Plus kapszula vált be, igaz nem olcsó 10.000,- forint körül van a 120 db-os, de még mindig szoptatok. 6 hónapos a babám. Nekem akkor csökkent drasztikusan a tejem, amikor először megjött a mensim, decemberben szültem, januárban meg már megjött. Akkor vettem először. Aztán egy hétig nem szedtem, akkor megint kevesebb lett. Azóta is szedem. Hat hónapos a babám, még mindig szoptatom.
2010. jún. 14. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Ami nálam bevált: minél gyakoribb szoptatás (mindkét mellből), utána 20-20 perc fejés, More milk kapszula vagy görögszénamag tea. Az ilyenkor ajánlott ételek, gyümüölcslevek, sör nekem nem segítettek, viszont amikor spenótot ettem, másnapra mindig rengeteg tejem lett!
2010. jún. 15. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Sokan nem tudják, hogy a More ÍMilk kapszilában a Laktoherb tea összetevői és görögszénamag van. Utóbbi kettő nagyon olcsó, a More Milk meg nagyon drága, bár hatásos.

Mielőtt beruháztam volna 6000 Ft-oT a More Milk-re, vettem 700 Ft-ért egy doboz görögszénamagot. Már másnap reggel több tejem volt... :-) Látványosan növelte a tejem mennyiségét.

2010. jún. 15. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!