Hatott a "varázsgolyó" (gabonagolyó) tejszaporítás céljából? Mennyi idő, míg észrevettétek a hatását?
Nem pont erre válaszolok, én még nem is hallottam erről :D
Nekem az urtica urens homeo bogyó vált be + mecsek tejszaporító tea!
A rokonságban senki nem szoptatott 3 hónapnál tovább, nekem császár után 2. napon dőlt a tej (szülés után amint felültem rögtön bogyóztam-teáztam), 1 éves a babám, még mindig szopizik! Sose volt gond a tejjel!
:) Köszi a választ!
Az urtica-t hogy szeded? Mennyi idő, míg hat? Sajnos két cici is már kevés a babámnak, pedig még csak 7 hetes lesz. :(
Köszönöm a segítséget!
Bocsi, a teát hogy iszod? Egy filter egy literbe, és azt kell inni egész nap? Vagy hogy?
Köszi még egyszer! :)
1. vagyok:
A teát mindig frissen csináltam, 2 dl-be egy filter, nagyon finom kevés cukorral is.
Az urtica-t 3x5 golyót szopogattam el eleinte, aztán már csak 2-t, s mikor beállt, akkor nem szedtem, aztán mikor növekedési ugrás volt, s állandóan szopizott, én meg azt hittem kevés a tej, akkor megint bogyó+tea, és pár nap alatt megint nyugi lett. :)
Még mindig van belőle, meg a teából is, de csak fél évig használtam őket, azóta nem aggódom, van-e elég tejem. Addig megszállottam mértem az evéseket XD, és folyton aggódtam, hogy kevés. :) Most már 1 éves múlt, és még mindig tejcsin alszik el, most kezd elhagyni egy-egy szopit.
Nagyon drukkolok, hogy valami beváljon, és te is megnyugodj! :) Nem lehet, hogy nálatok is növekedési ugrás van? Én hiába tudtam róla, mégis idegtépő volt az az örökkévalóságnak tűnő pár nap, mikor folyton csak sírt és szopizni akart, mint aki nem tud jóllakni. Aztán újra beállt a kereslet-kínálat. :)
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos szinte az elejétől tápszerezni kell a babám, volt olyan amikor nem kellett, mert volt tejcsim, de van amikor elég sokat kell pótolnom. Az urticat megpróbálom, remélem segíteni fog, nagyon nagyon bízom benne.
Görögszénamag teát iszok, ezt szerinted lehet együtt az urticával? Nem üti egymást a kettő?
Nagyon szépen köszönöm a segítséged, és a bíztatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!