Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ma láttam egy nőt szoptatni a...

Ma láttam egy nőt szoptatni a Debreceni fórumba Ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Szerintetek az normális dolog hogy nyilvánosan szoptatja a gyerekét eltakarás nélkül? Ha ti ilyet láttatok volna mi lett volna a reakciótok? És jogos volt a felháborodásom ?

2018. ápr. 10. 17:15
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
76%

Gondolom mivel evett a baba a bimbó a szájában volt, ergo semmivel nem láttál többet a hölgy mellebol mintha egy mélyen dekorált felsot viselt volna.

2. Minek nézel oda ga nem tetszik? Ha tetszik akkor ne panaszkodj.

Nekem az nem tetszik ga étterembe megyünk, és mellettem szurcsolnek vagy frocsog a szaft a vendég szájából de nem bamilom vagy szolom meg

Méginkább nem írom ki ide hogy jogos e a felháborodás h vannak akik nem tudnak kulturáltan enni?

2018. okt. 3. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!