Ma láttam egy nőt szoptatni a Debreceni fórumba Ez normális dolog?
Ne nézz oda.
Fujj, egy anyuka eteti a kisbabáját, látszik egy kicsit a melle, felháborító.
De ha egy nő köldökig érő dekoltázsú felsőben van, épphogy takarja egy kis anyag a mellét, akkor az szexi?
Az lehet, hogy egy kendőt magukra tehetett volna, nem tett és? pár másodperc alatt elmész mellette, nem kell bámulni.
Strandon lehet monokiniben napozni, akkor senkit nem zavar, hogy az arcában van 2 női mell?
És basszus tényleg? A szaráshoz és tamponcseréhez hasonlítjátok a szoptatást?
Korabban en sem gobdoltam volna, de szoptattam mar en is nyilvanos helyen. Nyilvan elfordultam, es amivel tudtam, takartam magam. De volt, hogy nem volt nalam semmi, es annyira orditott mar a lanyunk, hogy muszaj volt cicire rakni. Elfordultam, befordultam a fal fele, ennyi.
Amugy nem zavar, ha mas teljesen nyilvanosan teszi, tegye. A kisfiut, kislanyt is megpisiltetik az utcan, ha muszaj, szerintem ez az a kategoria, es nem pedig az, mintha egy felnott odasz.rna/hugyozna.
Dél-Spanyolországban lakom, rendszeresen látok anyukákat szoptatni, ez itt teljesen természetes. Debrecenben ezek szerin nem az
Kicsit persze illik eltakarni, hogy az ember ne egy nagy duzzadt mellet lásson, szóval lehet ezt diszkréten csinálni, eltakarom egy kendővel stb.
A szoptatással is a gyereked igényeit elégíted ki, meg a pisiltetéssel is.
Nem a cicit meg a kukit/puncit kell benne látni.
17-es vagyok.
Nos, ha nem szeretné valaki a "csöcseimet" nézni, akkor tegyen egy szívességet magának, és ne nézze a csöcseimet :D Ilyen egyszerű a megoldás. Ha az, amit én csinálok, közszeméremsértés, akkor egy kivágottabb felső is az, annál több ugyanis belőlem sem látszik közben.
"17, az iskoláig nem bírta ki a baba? Nem etetted meg indulás előt!"
Nem, nem etettem meg, gratulálok az éleslátásodhoz :D Indulás előtt nem kérte, utána viszont igen. A gyerek igényeit még nem tanultam meg előre beprogramozni.
Na, nyomhatjátok ide is a pirosat, az ment nektek az előbb is, legyetek ilyen ügyesek most is :)
24: "Dél-Spanyolországban lakom, rendszeresen látok anyukákat szoptatni, ez itt teljesen természetes. Debrecenben ezek szerin nem az"
Debrecenben is az, csak nem mindenkinek - pl. a kérdezőnek nem.
Nekem meg természetes - ezt láttam a bergeni, a koppenhágai és a bécsi repülőtéren is pl.
Ami nem normális: a szoptatást a sz@ráshoz vagy a tamponcseréhez hasonlítani - na ezek valóban agybajra emlékeztetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!