Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hónapok után lehetséges újra...

HeyGirlMommy kérdése:

Hónapok után lehetséges újra szoptatni?

Figyelt kérdés
Kisbabámmal rengeteg kezdeti nehézségünk volt. Tejkő,mellgyulladás, rossz szopási technika...Már a szopik közeledtével egybe volt a gyomrom, mert tudtam hogy mennyire fáj. Sok sok fájdalom és együtt sírás után nem evett rendesen a manó így pótlást kapott üvegből. Ennek eredménye képpen, 2hetes kora óta fejem a tejem és üvegből kapja. Most 4hónapos. Hihetetlenül bánt a dolog és szeretném újra szoptatni. Rengeteg munka hogy megmaradjon a tejem, 2-3óránként fejek ami nem egyszerű egy iszonyat aktív 4hónapos baba mellett. Van még ilyen anyuka? Véleményeitekre, tapasztalaitokra vagyok kíváncsi, nem az ítélkezésekre. :)

2018. ápr. 6. 13:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szuper! Nagyon ügyes vagy!!!! A kitartó erőfeszítés meghozta az eredményt. :)

2-es voltam.

2018. ápr. 25. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!