Egészségügyi okokból sajnos nem tudok szoptatni. Mikor fogok először menstruálni? A 6 hetes kontrollkor lehetséges?
6 hetesen még ritka a menstruáció, de ha meg van akkor is el kell menni, 6 hetesen még simán lehet a szülésböl vérzés.
Kb 3 hónap után jön meg elöször mindenkinek. Még a szoptató nök nagyrészénél is.
4 hete szültem, már elmúlt az ezutáni vérzésem, illetve, ha nagyon megerőltetem magam, akkor egy pici pöttyözés még akad.
Csak azért gondolom, hogy megjöhet hamarabb, mert csak másfél hétig volt tejem, azóta komolyabb bajok miatt teljesen elment. Ha esetleg megjönne, amikor újra rámnéznek, akkor honnan tudja az orvos, hogy ez még visszaesős vérzés vagy mensi? Nem fogja azt mondani, hogy igazán várhattam volna még?
6 hetes kontrollra úgy mentem, hogy 2 napja menstruáltam. Eszemben sem volt, hogy ne menjek a kontrollra. Meg is vizsgált a doki, és mondta, igen ez a menzeszem.
(Szülés után a kórházban 5 napig szoptattam, aztán egy hónapig gyógyszert kellett szednem, ami miatt nem szoptattam, de fejtem rendesen. Majd babám 2. és 3. hónapos korában megint tudtam szoptatni, utána nem volt tejem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!