Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Cicin elalvásról hogy lehet...

Cicin elalvásról hogy lehet leszoktatni a babát, hogy lehet másként elaltatni?

Figyelt kérdés

Este már nem is mindig sikerül cicin elaltatni az 1 éves babámat, és van úgy hogy a hordozás se segit meg a pihenőszékben való ringatás se. Ráadásul 8 hetes terhes is vagyok. Éjszaka is többször ébred és akkor is csak a cicin nyugszik meg. De van amikor azon se és magam mellé kell tennem. Eléggé fárasztó meg már lassan szeretném leszoktatni a ciciről és valami más módszerrel elaltatni. De a cumit kiköpi, ágyában feláll, nem tudja magát megnyugtatni. Kisebb volt könnyebb volt sokkal.

Ti hogy csináljátok?

2018. jan. 16. 20:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is 6 körül megy dolgozni és kb 5-kor ér haza minden nap. Mégis ő pelenkáz este, fürdetni együtt szoktunk és ált. ő altatja el a kislányunkat, miután megszoptatom. Ilyenkor tudok elmenni fürdeni, hajat mosni, körmöt festeni, stb. Szerintem ha egy gyerekkel nem segít semmit, akkor kettővel sem fog. :(
2018. jan. 18. 15:57
 12/12 A kérdező kommentje:
Kénytelen lesz segiteni ha meglesz a másik is mivel nem birja hallgatni a sirást és ha mindketten sirnak én nem fogok tudni kettészakadni.
2018. jan. 18. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!