Segítenél leszoktatni a babámat az ölben (vállon) elalvásról? Hátfájás miatt nem bírom tartani és sokáig sétálgatni vele.
Mennyi idos?
Az enyem sem aludt el nagyon sokaig mashogy, ezert en hordozom+fittlabdan pattogok vele, vagy csinalok egy maminbaba tornat youtuberol, es mire vege, altslaban elalszik, es le lehet tenni. Probaltam leteve, tobbszor is hetekig folyamatosan, es el is aludt - 2-3 ora utan, ugy, hogy legtobbszor ringatni is kellett melle, neha elaludt cicin 5 gyorsabban is, de az nagyon ritka volt. En felveszem a hatamra a csatos hordozoba, es megy az aktiv mozgatas, igy negyed oran belul legkesobb mar alszik. 21 honapos
Annyit meg hozzatennek, hogy vannak nagy testkozel-igenyu babak, az enyem ilyen. Ez az oldal nekem nagyon sokat segitett az alvasrol szolo cikkeivel is:
6-os
Nem fogja úgy érezni, hogy magára hagytam és nem segítek neki, nem számíthat rám?
De úgy fogja! Nem ajánlom a sírni hagyás módszert.
Kezd el ölben altatni és mikor álmosodik berakod kiságyba,kicsit énekelesz,simogatod,ha sír felveszed, majd megint lerakod.
Kicsit lassú folyamat, de nem kell sietnetek, olyan picik még ilyenkor, testközelséget erősen igénylik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!