Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudnam leszoktatni 11...

Emianya kérdése:

Hogyan tudnam leszoktatni 11 hetes babamat, az ölben alvasrol?

Figyelt kérdés
este annyira nem veszes,mert fel ora ringatas utan elalszik,es utanna mar az agyaban is elvan.de nappal csak ölben alszik.ha leteszem felebred,nem alusza ki magat,es egesz nap sir.semmit nem tudok töle csinalni,es mar faraszto is mert 6 kilos.tippeket varnek!köszi

#alvás #baba #11 het
2012. dec. 15. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Én még a 8 hónaposomat is ölben altatom, de próbáld meg azt, hogy lefekszel vele az ágyra vagy beteszed a kiságyba és ott maradsz mellette, simogatod, énekelsz, idővel hátha sikerül. De kitartónak kell lenni. Nekem néha sikerül. Illetve babakocsiban percek alatt elalszik, de gondolom arra sem szeretnéd rászoktatni.
2012. dec. 15. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:

ezeket próbálnám meg:

- amikor lerakom, meleg takarót vagy pelenkát rakni alá-fölé. Hátha csak a tested melege hiányzik neki.

- cumi az elalváshoz (nem írod hogy cumizik-e, lehet hogy nem...). Inkább egy cumizó nyugodt baba, mint egy cumi nélküli nyűgös.

- valami, ami zúg: hősugárzó, hajszárító 1-2 percig

- és persze amit már előttem is írtak: simogatás miután leraktad... lehetőleg ritmikus, monoton ütembe, és ne beszélj közben hozzá.

2012. dec. 15. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a fent leírt praktikák nem válnak be, próbáld ki a hordozó kendőt. A baba nyugodtabban alszik mert érzi a közelséged. Neked viszont szabad a kezed, így bármit tudsz csinálni.
2012. dec. 15. 17:11
 4/5 A kérdező kommentje:
cumizni zumizik,de csak elalvas elött.mikor mar alszik,kiköpi.a fentieket mar probaltam,de amint leteszem a kezemböl üvölt,es utanna nagyon nehez megnyugtatni.ja,es babakocsiban megmaradni sem akar,nem hogy aludni.nem is nagyon tudok elmenni vele valahova :-( a kendöt meg nem probaltam,de szerzek egyet!köszönöm a tanacsokat!
2012. dec. 18. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Hason vagy haton alszik? Nekem sokkal nyugodtabb hason. Haton mindig felebred. Szerintem legy egy kicsit kemenyebb es mikor leteszed hagyd pityeregni,hatha elfarad es elalszik. Enyem neha sehogyse alszik el,olyankor berakom az agyba,kijovok es hagyom nyuglodni. 10-20perc alatt elalszik.(10 hetes). Szerintem ez nem kegyetlenseg, ha megszokja mindenkinek konnyebb lesz.
2015. okt. 27. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!