Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudnám leszoktatni 7...

Hogyan tudnám leszoktatni 7 hetes babámat a cicin alvásról? A helyzet már nagyon súlyos!

Figyelt kérdés
Sajnos születése óta csak cicin alszik el éjjel és nappal is,a cumit nem fogadja el egyáltalán. Éjszaka 3x vagy 4x is felébred és üvölt,amíg nem veszem ki a kiságyból és nem teszem mellre.Mostmár ott tartunk hogy hajnaltól velünk alszik és hagyom cicizni, mert így legalább tudok aludni kicsit.Nappal egyáltalán nem alszik ha nem hagyom cicin elaludni!Mostmár nagyon nehezen bírom, segítsetek!!!
2011. nov. 20. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
7 hetesen még nagyon pici, ne akard leszoktatni. Ez nem szokás kérdése, hanem erre van igénye. Ha nem zavar, hogy veletek alszik (később sem), akkor aludjon veletek és mindenkinek jó. Vagy szereljétek le a kiságy egyik oldaláról a rácsot, és toljátok a ti ágyatok mellé, és majd ha eljön az idő, akkor külön alszik. Vagy rohangálhatsz is hozzá, csak az elég fárasztó.
2011. nov. 20. 22:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát hagyd cicin elaludni. Mi a baj vele? Egy 7 hetesnek erre van igénye, ez teljesen normális. Ebből nem következik, hogy 2 évesen is csak így lesz hajlandó elaludni.
2011. nov. 20. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
mégis mit szeretnél? cicin altatás helyett naphosszat ringatni? nem hogy örülnél :)
2011. nov. 20. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A helyzet egyáltalán nem súlyos, hanem teljesen normális. 7 hetes a babád, 7 hete van ezen a világon, előtte 9 hónapig folyamatosan melegben, biztonságban volt, aztán kipottyant, már nincs állandó ölelés, állandó hőmérséklet... Ne várd tőle, hogy már önálló legyen! Majd eljön az is. De egyelőre ne szoktasd le a ciciről, mert neki az jelenti a biztonságot, a kötődést, gyakorlatilag az egész világot!! Légy türelmes, majd csökken a cicifüggőség idővel. Bár az én lányom már 1 éves múlt és még mindig 5-6* szopizik egy nap (ebből 3-4 éjszaka), de nem szeretném leszoktatni egyelőre - jó ez így nekem is, neki is.
2011. nov. 21. 08:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiaim is cicin aludtak el, kb féléves korukig csöcsről vittem őket a kiságyba. Ma 2 és 4 évesek, alig bírom őket egy kis puszilgatásra elkapni. Próbálj meg kicsit másképp gondolkozni a dologról, pl: de jó hogy egy kicsit hozzám bújik, ne pedig drámaként megélni ezt. Egy 7 hetes baba az anyukája cicijén érzi magát a legnagyobb biztonságban, ez teljesen normális, sőt talán még 3-4 hónaposan is így lesz:) Ha már 7 hetesen is "zavar" a gyereked, mi lesz később?! Kicsit értékeld át a dolgokat!
2011. nov. 21. 09:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális! Én ilyenkor mindig arra gondoltam, hogy van akinek nálam is rosszabb. Vannak olyan babák akik végigsírják az éjszakát, vagy 30 percenként kelnek. Szerintem örülj, hogy legalább így meg tudod nyugtatni és alszik.
2011. nov. 21. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!