Kinek hogy sikerült leszoktatni a gyerekét arról hogy ölben aludjon el? És mennyi idős volt a picúr?
Kislányom 7-8 hónaposan magától szokott át, mindig nyújtozott a kiságy felé , igy letettem és elaludt.
Most 16 hónapos de most is néha előfordul hogy vegyem föl, a kezemben alszik el, de nincs ezzel semmi gondom.
Hat, mi a valaszolokhoz kepest jo sokara hagytuk el az olben altatast.
En leszoktatni nem akartam, szerettem altatni, nezni, ahogy megnyugszik a karjaimban mert biztonsagban erzi magat.
Most kb egy 2 honapja tortent, vagyis 25 honapos (!!!) koraban, h elkezdtem altatni, be is aludt, de aztan elkezdte fesziteni magat, vergodott a karjaimban.
Ezt eljatszottuk kb 3 este, aztan a 4.-nel mondtam neki, h akkor menjen be az agyikojaba, odaultem melle es elkezdtem enekelni.
Sajna nem megy gyorsan az elalvas, kb fel oraba telik. Ringatva 10 perc volt.
Remelem azert ez meg rovidulni fog. :-)
Egy szo mint szaz, szerintem ne akard leszoktatni, vard ki turelmesen h o ne igenyelje az olben altatast.
Kit zavar az hogy ölben alszik el? Néha az enyém is, most 13 hónapos. És akkor mi van? Beviszem, leteszem az ágyra oszt' jóvan.
Ha nem ölben, akkor cicin.
Miért probléma ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!