Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki szoptatott mikor jött meg...

Aki szoptatott mikor jött meg szülés után leghamarabb a menstruációja?

Figyelt kérdés
Még azt szeretném kérdezni, hogy aki feji is a tejet a babának mennyit sikerül lefejni és meddig szoktatok fejni? Nálam fejt tejet és mellet is elfogad, még nem tapasztaltam ezt a cumizavart.
2018. jan. 13. 06:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2018. jan. 13. 07:32
 12/22 anonim ***** válasza:

6.

A hozzataplalas mellett még kapott anyatejet etelallergia megelozese miatt, igazabol a gluten bevezetese utan hagytam el teljesen.

Azaz 6 honapos koraban már kezdtem atterni a tapszerre is, 7. ho es gluten bevezezes utan a szoptatast már teljesen elhagytam.

A tapszert sokaig kapta, aztan milumil tejitalt 3 eves korig ill utana par honappal is

Csak mert szerintem a tapszer jobb minoseg mar ebben a korban az anyatejnel. Illetve ugy gondolom az anyatejben levo antitestek es novekedesi hormon mar meg lett neki adva fel even at, de a rossz taplalkozasom miatt vitamintartalmilag inkabb a tapszer a jobb 7.hotol illetve ekkor máremesztőenzimjei isvannak a babának azaz le tudja bontani a nem anyatejet is

2018. jan. 13. 07:55
 13/22 anonim ***** válasza:

8 héttel szülés után.

90 ml egy étkezést se tett volna ki nálunk. 150 ml-ket fejtem.

2018. jan. 13. 08:15
 14/22 anonim ***** válasza:
12-es, az anyatej osszetetele fuggetlen a te taplalkozasodtol (kivetelek ez alol az allergenek, amik atmennek a tejbe), de a vitamin- es asvanyianyag-tartalmat nem tufod szabalyozni, elobb fogsz el te anyakent, es leszel vitaminhianyos, mint a gyerek, kerdezz meg egy szoptatasi tanacsadot, o is elmondja neked ezeket.
2018. jan. 13. 10:07
 15/22 anonim ***** válasza:
*fogysz
2018. jan. 13. 10:08
 16/22 anonim ***** válasza:
Elsőnél 3 hónap után jött meg, 4 hönapig szoptattam, másodiknál 8 vagy 9 hónap után jött meg, majdnem 2 éves, még mindig szopizik
2018. jan. 13. 11:15
 17/22 A kérdező kommentje:
Kedves 13 as válaszadó, még csak egy hetes a babám...
2018. jan. 13. 11:28
 18/22 anonim ***** válasza:

14 igen, terhesen is mondtak hogy a gyerek elvesz mindent az anyatol pl ezert is romlik a fog, mert a szervezet elsokent biztositja a magzatnak a kalciumot es csak masodkörben az anyànak.

Csak nalam ott a gond, hogy a vitaminkeszleteim sem a babànak sem az anyànak nem elég, a szervezetem magyaràn a nincsböl nem tud mit elvonni.Szedegettem en vitamint (terhesseg alatt amugy csak etkezessel nem is lehet bevinni a szukseges mennyiseget)amely vitaminokat amugy szoptatas alatt is szedni kéne, de hanyagoltam, alig ettem, eleve terhesseg alatt is azon agodtam higy nem megfeleloa magzat tàplàltsaga. Ujszulottken közepesen taplalt allt a papiron az apgar ertek alatt valahol. Ennyit az én szervezetemrol.

Igazabol valoszinu minden anya erzi mi szerinte a legjobb a babàjànak, mit tud neki biztositani es mihez kell segitseg.

En amugy sem vagyok eveken àt szoptatàs pàrti.

2018. jan. 13. 11:32
 19/22 anonim ***** válasza:
Kb 8 hónap után jött meg. 22 hónapos,még szopik néha. Nem fejtem soha. 1 ciciből mindig jóllakott,következő szoptatáskor a másik cicit kapta.
2018. jan. 13. 12:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, 3 naposan volt 120 az adagja. Nem egyformák. De nem bántam volna, ha ő is kisétkű lett volna, nem nerített volna annyira ki.
2018. jan. 13. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!