Aki szoptatott mikor jött meg szülés után leghamarabb a menstruációja?
Egyiknél 9, másiknál 5 hónappal szülés után, a szoptatást nem befolyásolja.
Fejni nem tudok, egyszerűen nem indul be a tejleadó reflex. Csak a babára. Úgyhogy a maximum valami 30 ml, annyiért meg kár összekoszolni mindent. Igazából nem is volt szükségem a lefejt tejre, most meg már nem is lesz. Elmúlt 10 hónapos, eszik szinte mindent.
És utána a hozzátáplálás mellett mit adsz neki az anyatej helyett?
Tápszert vagy rendes tejet?
Szülés után 9 héttel jött meg. A gyerek volt nyűgösebb azokon a napokon, de más gondot nem okozott.
Akkor fejtem, amikor feszült a mellem (de akkor csak annyit, hogy megkönnyebbüljek), illetve amikor kezdte átaludni az éjszakát és reggel egy ciciből jóllakott. Olyankor a mellszívó 120 ml-es üvege néhány perc alatt tele lett.
Szules után bő 2,5 hónappal később jött meg, de rövid és keves volt. Két hét múlva lenne újra esedékes, kiváncsi vagyok mi lesz.
Fejni csak eleinte fejtem, akkor 80 ml volt a maximum. Most már csak akkor fejek le néhány cseppet ha úgy hallom, hogy szorcsog és az orrába akarok csoppenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!