10 honapos lanyomat 3 honapja nem tudom szoptatni mert keves volt neki, majd nem jott belole semmi. De estenkent meg mindig jon valami sargas "tej" a mellembol. Nem lesz a mellemnek baja, hogy nem apadt el teljesen? Mikor apad el vegleg?
Figyelt kérdés
Probaltam cicire tenni, de csak ragodik rajta.2010. jún. 4. 01:00
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy sose. :)
A két fiam között 4 év különbség van, és nem apadt el a kettő között. Ilyen sárgás-fehéres valamit mindig ki tudtam nyomni belőle. A kicsi is már egy éve nem szopik, de még mindig jön. Engem is foglalkoztatott a dolog ezért megérdeztem idősebb anyukákat erről, és hosszú évek után még nekik is jön. De ez nem jóízű már, kissé savanyú. De ez nem probléma, nem betegség, ne aggódj emiatt. Ilyen és kész. :)
2/2 A kérdező kommentje:
koszonom, megnyugtattal :D
2010. jún. 5. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!