Én vagyok az egyetlen, aki nem fogy szoptatás alatt?
Hú, azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen.
Terhesség alatt egy gramm zsír nem jött fel rám, 8 kg plusszal mentem szülni, az mind le is jött rólam, nagyon örültem neki.
Ám szoptatás alatt majd 15 kg rámjött fél év alatt :(
Csak a szoptatás elhagyása után fél évvel tudtam lefogyni tornával.
Én terhességek alatt nagyon vékony maradtam. Csak a hasam és a melleim voltak nagyok
Ellenben szoptatáskor mindkétszer elkezdtem durván hízni. Ott már kellett komolyan a szaktudásom (dietetikus vagyok) . Van ilyen
Jézusom... Én 6 kg-t gyarapodtam az egész terhességem alatt, vékonyan kezdtem és most is az vagyok. Régen hormonzavarom volt és 2 hónap alatt 20 kg-t híztam, évekig nem mozdult a mérleg nyelve, csak akkor amikor 306 fokos életmódot váltottam és ennek köszönhetem, , hogy nem híztam meg a terhességem alatt, sőt vékonyabb vagyok, mint előtte.
Most bajban vagyok, nem akarok még egyszer meghízni hormonzavar miatt, ez nagyon durva amit írtatok a prolaktinról. Azért is írom, mert a többség fogy a szoptatás alatt. Mégis ennek ellenére most írjátok, hogy mennyi mindenki hízik , de nagyon durván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!