Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Én vagyok az egyetlen, aki...

Én vagyok az egyetlen, aki nem fogy szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
18 kilót hiztam terhesség alatt. 8 lement szüléskor, de a tíz kiló azóta is rajtam van. 8 hetes a babám. 3 hete tej és tojásmentes diétán vagyok a lányom hasfajasa miatt, csokit, édességet nem eszem, az ünnepek alatt is betartottam, semmi majonézes saláta meg hasonlók. Meglepő módon egy dekát nem fogyok. Barátnőm nagy zabálás mellett is 2 hónap alatt leadta a felesleget, de rajta kívül is mindenkitől ezt hallom, hogy diéta nélkül lemegy szoptatás alatt. Nem értem nálam mi a baj, mikor én még oda is figyelek.
2017. dec. 31. 14:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szules utan egy hettel ujra annyi kg voltam, mint a teherbeeseskor (10 kg-ot hiztam), aztan a 8. honapig feljott 13 kg. Leadtam 4 honap alatt, a 8. honapban kezdtem, a terhessegi cukorbeteg dietamra alltam vissza (160 g ch), tejem is boven van. Most tartok itt, most az unnepek alatt nem dietaztam, de odafigyeltem, nem jott fel, most vagyok ugye 0 felesleggel, de holnaputantol ujra dietazom, lemegyek 60 kg ala, aztan pihi.
2017. dec. 31. 19:40
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

Hú, azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen.

Terhesség alatt egy gramm zsír nem jött fel rám, 8 kg plusszal mentem szülni, az mind le is jött rólam, nagyon örültem neki.

Ám szoptatás alatt majd 15 kg rámjött fél év alatt :(

Csak a szoptatás elhagyása után fél évvel tudtam lefogyni tornával.

2017. dec. 31. 20:41
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

Én terhességek alatt nagyon vékony maradtam. Csak a hasam és a melleim voltak nagyok

Ellenben szoptatáskor mindkétszer elkezdtem durván hízni. Ott már kellett komolyan a szaktudásom (dietetikus vagyok) . Van ilyen

2018. jan. 1. 09:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Jézusom... Én 6 kg-t gyarapodtam az egész terhességem alatt, vékonyan kezdtem és most is az vagyok. Régen hormonzavarom volt és 2 hónap alatt 20 kg-t híztam, évekig nem mozdult a mérleg nyelve, csak akkor amikor 306 fokos életmódot váltottam és ennek köszönhetem, , hogy nem híztam meg a terhességem alatt, sőt vékonyabb vagyok, mint előtte.

Most bajban vagyok, nem akarok még egyszer meghízni hormonzavar miatt, ez nagyon durva amit írtatok a prolaktinról. Azért is írom, mert a többség fogy a szoptatás alatt. Mégis ennek ellenére most írjátok, hogy mennyi mindenki hízik , de nagyon durván.

2018. jan. 1. 16:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is hízok szoptatás alatt, eddig mondjuk sokat nassoltam is napközbe. Mindenem a csoki terhesség előtt rá se tudtam nézni az édességre mostmeg az a mindenem.. Úgyhogy én nem a hormonokra hanem magamra fogom. Mostantól viszont oda fogok figyelni úgyhogy majd meglátjuk fogok e fogyni ezután vagy mi lesz :)
2018. jan. 2. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!