Mennyit regenerálódik a mell szoptatás után?
Kétlem, hogy változna.
Legalábbis nekem 4 hónapnyi szoptatás elèg volt, hogy félig üres tejeszacskóim legyenek örökre (kb 4 éve nem szoptatok)
Detto, nekem ugyanez, a terhesség előtt sem voltak nagy melleim, 62 kg voltam, 170 cm. Terhesség, és két évnyi szoptatás után most 48 kg vagyok, nagyon sovány, a melleim helyén 2 db cseresznyemag látható. Nagyon el vagyok keseredve, én tuti hogy plasztikáztatom. Ne
nézzek már ki úgy mint egy férfi.
Nalam hasonlo volt a helyzet, alapban vekony vagyok, az alkatomnak megfelelo meretu melleim voltak az elso gyerek elott (75B). En szoptatni is alig tudtam, ennek ellenere mar az elso gyerek utan a cicim kisebb lett, pedig a normal sulyom, alakom volt akkor is, vekony voltam, nem sovany. Akkor lett a cicim 75A, kicsi, de legalabb meg valami volt.
Masodik szules utan a helyzet meg rosszabb lett, a sulyom, mashol a formam hiaba volt a regi, a cicik gyakorlatilag eltuntek. A mellbimbo maradt, de konkretan meg a bor sem logott (nyilvan mert addig is kicsi mellem volt, nem volt borfelesleg). Melltartot csak azert hordtam, mert abban latszott ugy, hogy pici mellem legalabb van.
En hizni nem igazan tudok, de ha fel is szedtem 2-3 kilot valami csoda folytan, akkor sem ment cicire semmi zsir.
5 evvel a masodik szules utan plasztikaztattam, a jo az volt, hogy mivel borfelesleg sem volt, igy csak implantatum kellett, felvarras nem.
Drukkolok, hogy nalad javuljon a helyzet spontan. en tenyleg kitarto voltam magamhoz kepest, 5 even at probaltam megbaratkozni a helyzettel, foleg, hogy abszolut a termeszetesseget szeretem (se mukormom, se pothajam, sminktetovalasom nincs, nem tetszik a szolibarna szin, de meg a hajam is termeszetes hatasu szugoruan).
De ez a beavatkozas jo dontes volt, evek teltek el azota es nem bantam meg egy percig sem.
Nekem is nagyon kicsi, de formás melleim voltak a gyerekeim előtt. Viszont a tejbelövelléssel a többszörösére nőttek, rengeteg tejem volt, sokáig is szoptattam, szval nem kíméltük a babákkal a melleimet. Ahogy befejeztem a szoptatást, lelohadtak a melleim, és maradt két tejeszacskó. Ha kihúzom magam, tud szépen mutatni meztelenül is, de meg sem közelíti a korábbi állapotot. Újra a legkisebb melltartóméretet hordom, figyelnem a jó kosárválasztásra, mert olyan, mintha eltűnnének benne a melleim. Azért felöltözve szerintem csinos, pici, természetesnek hat, csak én tudom, hogy a melltartó nélkül alig látszana.
Mivel a szoptatás elején nekem durván megnőtt a mellem, repedt is a bőr, úgyhogy a bőr elég csúnya rajta. Én vszleg meg fogom csináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!