Vinnétek a kórházba szülésre?
Mellszívót és bimbóvédőt?
Nyilván mellszívót, hogy ha nem akar jönni a tej, dolgozzon, illetve bimbóvédőt, ha nagyon fájdalmas lenne.
Ti használtátok ezeket a kórházban, vagy csak otthon?
Bimbovedot utanam hozta a ferjem mert a gyerkocom nem tudott raharapni a mellemre rendesen mindig kicsiszott a kis szajabol, es ezert veresre harapott,.....
Mellszivo akkor nem kell meg, mert meg nincs annyi tej.
Bimbóvedo jó ha van,mert nekem is hozta be a Férjem.
Mellszivo ha muszáj akkor bevuteted utólag,előre felesleges(változó mert van akinek már másnap annyi teje van h szükség van rá)
Köszönöm az eddigieket. De eddig én úgy tudtam, a mellszívót azok is használják,akiknek nem nagyon jön a tej, hogy a terhelés hatására több termelődjön.
Akinek sok volt és fejte a kórházban, az mit csinált vele? Cumisüvegből is itatta a babát?
Bocsánat, ha buta kérdések, első babát várom, de szeretnék felkészülni mindenre.
bimbóvédő volt az egyetlen, amivel nem készültem és kellett. páromat ugrasztottam érte, szegény azt sem tudta, mit keressen :D
vinném mindkettőt.
"Akinek sok volt és fejte a kórházban, az mit csinált vele?"
mivel az első napokban nem tudott szopni a babám, így cumisüvegből kapta. a lefejt tejet felcímkézték az újszülött osztályon, és pl éjszaka mindenki a saját tejcsijét kapta meg.
amit nem adtam le, azt egyszerűen megittam (később is)
Én legközelebb viszek mindkettőt.
1: azért mert nekem nem alkalmas szoptatásra a mellbimbóm
2: annyit aludt a fiam, hogy csupán az ötödik napon indult be a tejtermelés, hiába próbáltam szoptatni amikor ébren volt.
Embere válogatja. Kérdezd meg a kórházat hogy nekik van-e mellszívójuk ha kellene. Mert tényleg fölösleges ha később hatékonyan szopizik a baba, különben meg drága nagyon az ami jó is.
Én Aventet vettem, legközelebb használom is az első napokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!