Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyit regenerálódik a mell...

Mennyit regenerálódik a mell szoptatás után?

Figyelt kérdés
Tudom millió fontosabb dolog van, mint a mell állapota, de mégis szar szembesülni vele, mi lett a helyzet. Vékony vagyok, amúgy is kicsi cickókkal, 1,5 évig szoptattam, egy hónapja hagytuk abba. Szinte totál leapadt. Az sincs ami terhesség előtt megvolt. Az akkori melltartoim nagyok, pedig alig találtam olyan kicsi méretet. Szinte csak a mellkasom van. Semmi nőies forma. Semmi remény hogy ez valamelyest helyrejön?? :(
2017. dec. 30. 23:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bocsánat az offért, de én is plasztikáztatni szeretnék majd pont a szoptatás -hízás -fogyás miatt :( Mennyibe került nektek a műtét, és meddig tartott a felépülés?
2018. jan. 1. 12:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is plasztikát tervezek. Nekem 20 kg fogyástól lett olyan amilyen a mellem és most örülök, hogy terhesség alatt nem nőttek. Mellkisebbítést tervezek, olyan 600-800 ezer ft körül mozognak az árak. Viszont azt gondolom, megéri, nagyon szépen meg tudják csinálni és pl nekem egy mellkisebbítés sokkal szebb, mint egy mellnagyobbítás. Én elhiszem, ha vkinek meg túl picik a cicijei nagyobbítsa meg, mert azt is nagyon szépen meg lehet csináltatni.
2018. jan. 1. 16:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Gyönyörű melleim voltak terjesszek előtt. Első gyerek szoptatása után két üres tejeszacsi maradt. A második gyerek után pedig annal is rosszabb. Csak bőr és már hozni se tudtam oda . Én megoperáltattam ....eletem legjobb döntése volt . Nagyon szépek lettek . Van amin se sporttal se semmivel sem lehet változtatni. Már komolyan lelki bajaim voltak amiatt amilyenek lettek a cicijeim,mert amúgy mindenen tudtam sporttal formálni. A második gyerek születésé után 3 évvel volt a plasztikai műtétem.
2018. jan. 1. 16:58
 14/17 anonim ***** válasza:
11- es nekem 800.000 volt és az első 2 hét volt kemény,utána már gyors a felépülés .
2018. jan. 1. 17:00
 15/17 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

800 ezer korul volt a mutet par eve, nem naprakesz ar, biztosan valtozott azota. Eleg nagy a szoras, lehet olcsobb/dragabb orvost talalni, de az biztos, hogy egy ilyen kaliberu beavatkozasnal az ar nem szabad, hogy befolyasolja a valasztasodat. Nekem eleg sokaig tartott megtalalni a szamomra idealis orvost, rengeteget kutattam, konzultacion voltam (az elso konzultacio a legtobb helyen ingyenes), korabbi munkakat nezegettem, forumoztam, stb. De megerte.

Azt mondjak, hogy 1-2 hetig rossz utana, en is erre keszultem, de meglepo modon nem szenvedtem egyaltalan mutet utan, fajdalomcsillapitora pl nem volt szuksegem. En birtam emelni a karomat, oltozkodni mar aznap, volt egy szobatarsam, o is hasonloan volt, de a masik szobaban levo not meg masnap hajnalban is hallottuk jajgatni.

Nyilvan ugy kell alakitani, hogy kimelni tudd magad, asszem kb ket hetig nem volt szabad olyat csinalni, ami a mellizmokat igenybe veszi es csak 2-3 kilos dolgot lehetett emelni. Nalunk ez igenyelt szervezest, de pl a mutet utani masodik nap en mar mentem mindenhova, ugyinteztem, vasaroltam, csak nem en cipekedtem.

2018. jan. 2. 08:46
 16/17 A kérdező kommentje:

Én ha meg is csinaltatom, nem szeretném ha látszódna, nekem olyan mű hatású, már amit látok ismerősi körben, azok nem tetszenek. Pedig van pénzük jó szakembert keresni, talán inkább azért látszódik, mert nagyobbat csinaltattak? Néztem most képeket, a mellkastól erősen elkülönül mind, még az anatómiai is.

Én megelégednék azzal ha maradna kicsi de formás lenne. A ból (főleg ha totál nincs már melle vagy sosem volt) B méretű képek alapjan már nem szép. Csinálnak egyáltalán A méretben is? :D Talán az nem látszik csak, ha már eleve van nagyobb melle, csak a formáját vesztette el. Az is zavarna, ha akik eddig ismertek egyszercsak nagy cicikkel látnának. Nem vagyok egy hízékony alkat, nevetséges is lennék nem alkatomhoz illő mellekkel.

Tervezünk még kistesót, ha utána még szörnyűbb lesz a helyzet, biztos eljutok én is a döntéshez. Csak az az érdekes, hogy anyukám szerint pont a terhesség után lett szép melle, és ez maradt meg bennem, valahogy én is ezt a hatást vártam....

2018. jan. 2. 09:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Epp ezert kell tobb orvost felkeresni, mert mindegyiknek mas a stilusa. A jo orvos eleve figyelemve veszi teljes mertekben, hogy te mit akarsz, masreszt az implantatum valasztasa (meret, forma) nagyban fugg a hozott anyagtol. Lemernek mindent, de hiaba akar valaki relative kicsi implantatumot berakatni, mert vekony a testalkata, ha pl a vekony alkat ellenere szeles a mellkas, akkor nem rakhatnak kicsi alatteruletu implantatumot be, mert az sz.rul nezne ki. A cicinek valo helyet a mellkason ki kell hogy toltse az implantatum, nem tudom erted-e, hogy mire gondolok.

A kotoszovet sok mindent befolyasol szinten, mert ha maradt borfelesleg, akkor el kell donteni, hogy kitoltse-e az implantatum es akkor nem kell felvarras (rengeteget szamit, akkor ugye a bimbot is piszkaljak mar es T-alaku vagas lesz a melleken, nem csak a 3 cm-es vonal a redoben, mint sima nagyobbitasnal). Nah, ha van borfelesleg, de kisebb implantatum van berakva korrekcio nelkul, akkor konkretan a felesleges bor “lelog” az implantatumrol es borzaszto a vegeredmeny, foton lattam mar olyat.

Vekony nokon gyakori, hogy latszik az implant. konturja, hiaba nem nagy, mert ha nagyon keves a zsir a mellkason, akkor a konturt nincs, ami eltakarja.

Nekem pl csak ugy vallalta a doki a mutetet, hogy hiztam par kilot, mert amikor konzultaciokra jartam hozza, akkor sovanyabb voltam a megazokottnal es elore megmondta, hogyha nem szedek magamra egy kis zsirt, akkor nem tud termeszetes hatasut csinalni.

A lenyeg annyi, hogy at kell gondolni, utana jarni, tobb orvost felkeresni es a jo orvosok megmondjak, hogy mire lehet szamitani. Ez nem olyan, mint egy cipovasarlas, nem lesz mindenkine egyforma, hiaba van egy elkepzeles, nem biztos, hogy az egyeni anatomia miatt az megvalosithato pont ugy, ahogy mi akarjuk.

2018. jan. 2. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!