Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 10 napos babanak, kb 50 perc...

Caddy23 kérdése:

10 napos babanak, kb 50 perc szopizas utan, mennyi tapszert lehet adni, egeszen addig amig mar o nem ker tobbet?

Figyelt kérdés
Szopizas kozben be-be alszik de az anyanak van teje, tehat az ido alatt tejhez jut, viszont ez utan ha nem adunk neki tapszert nyugos, a kis kezet a szajaba dugja amig nem kap . A tapszert hihetetlenul habzsolja majd megful ugy issza es utana persze van ,hogy visszajon pici.A felesegem azt mondja,hogy nem ad neki annyi tapszert amennyit pont meginna, hanem kevesebbet kb 20 ml, de igy is elalszik etetes utan nem nyugos.

2017. dec. 29. 06:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem is kezd el mérni a babát, én is azt csinálom, mióta itthon vagyunk, de nálam már tuti, hogy nem lesz elég tejem, csinálhatok bármit, a mérések alapján egész nap még egy étkezésre elegendő tejem sem jön össze. Ha cicizni akar, had cicizzen, bár nem kell non-stopba, mert szerintem annak tényleg nincs értelme, mert semmit nem tudsz csinálni úgy. Igyál tejszaporító teát, malátaitalt, de ha tényleg nem segít más, a tápszer sem egy ördögtől való dolog. Még mindig jobb, mint hogy üvöltsön az éhségtől.

Itt jön az off: nem régen vagyok benne ezekben a dolgokban, de a szívem hasadt meg már a 3. napon, mikor hiába cicizett órákon át, majd üvöltött az éhségtől, tömködte az öklét a szájába, mindezt azért, mert elfuserált vagyok sokak szerint és nem jött meg a tejem még most sem. Biztos bennem a hiba, amiért begyulladt a császáros sebem, majd szétnyílt, majd 41 fokos lázzal kerültem kórházba, telenyomtak antibiotikummal, nehogy a XXI. századba vérmérgezésbe haljak meg és mindezek után tessék megbocsájtani, hogy nincs tejem és tápszerrel tömöm a gyerekemet. Ha nem teszem rég éhen halt volna és velem lenne tele a tv, hogy éheztettem a gyerekemet, holott bocs, csak próbáltam a természetes úton etetni. Senki nem tudhatja, hogy valakinek mennyi teje van, mi van a háttérben, amiért nem szoptat. Egyébként meg az a gyerek is elalszik, aki teleszívja magát anyatejjel, nem csak akit tömnek tápszerrel, de azzal nincs gond, az nem számít megtömésnek, én kérek elnézést.

2017. dec. 29. 16:10
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi tudatlan, okoskodó van itt, akinek fingja nincs a szoptatásról... Egész nap? Bebújni a gyerekkel félmeztelenül az ágyba? Ti nagyon rosszul csináltatok/hallottatok valamit...
2017. dec. 29. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!