10 napos babanak, kb 50 perc szopizas utan, mennyi tapszert lehet adni, egeszen addig amig mar o nem ker tobbet?
Szerintem is kezd el mérni a babát, én is azt csinálom, mióta itthon vagyunk, de nálam már tuti, hogy nem lesz elég tejem, csinálhatok bármit, a mérések alapján egész nap még egy étkezésre elegendő tejem sem jön össze. Ha cicizni akar, had cicizzen, bár nem kell non-stopba, mert szerintem annak tényleg nincs értelme, mert semmit nem tudsz csinálni úgy. Igyál tejszaporító teát, malátaitalt, de ha tényleg nem segít más, a tápszer sem egy ördögtől való dolog. Még mindig jobb, mint hogy üvöltsön az éhségtől.
Itt jön az off: nem régen vagyok benne ezekben a dolgokban, de a szívem hasadt meg már a 3. napon, mikor hiába cicizett órákon át, majd üvöltött az éhségtől, tömködte az öklét a szájába, mindezt azért, mert elfuserált vagyok sokak szerint és nem jött meg a tejem még most sem. Biztos bennem a hiba, amiért begyulladt a császáros sebem, majd szétnyílt, majd 41 fokos lázzal kerültem kórházba, telenyomtak antibiotikummal, nehogy a XXI. századba vérmérgezésbe haljak meg és mindezek után tessék megbocsájtani, hogy nincs tejem és tápszerrel tömöm a gyerekemet. Ha nem teszem rég éhen halt volna és velem lenne tele a tv, hogy éheztettem a gyerekemet, holott bocs, csak próbáltam a természetes úton etetni. Senki nem tudhatja, hogy valakinek mennyi teje van, mi van a háttérben, amiért nem szoptat. Egyébként meg az a gyerek is elalszik, aki teleszívja magát anyatejjel, nem csak akit tömnek tápszerrel, de azzal nincs gond, az nem számít megtömésnek, én kérek elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!