Létezik hogy a 6 napos babám 10-15 perc szopizás alatt jóllakik? Utánna alszik 3 órát.
Ébresztésre akkor van szükség, ha koraszülött, vagy alacsony súlyú babáról van szó, aki még tényleg nem szopik annyit, mint jó lenne, mert hamarabb elfárad és elalszik.
Ha van napi 4-6 pisis pelusa a babádnak, és úgy tűnik jelez, amikor szopizni szeretne, akkor erre nincs szükség.
Egyébként a legtöbb baba (pici korban) alvás közben is megszoptatható.
A legjobb, ha akkor adsz neki, amikor kéri, és ameddig kéri. Ha az egyik ciciből befejezte, kínáld fel a másikat is. Majd legközelebb azzal kezd, amelyikkel abba hagytad.
Létezik persze, ha jól jön a tejed és ő pedig jól ügyesen szopik akkor simán! amúgy is azt mondják az első 5 perc szomjoltás, az utána következő 5-7 percben jön a zsírosabb tej, az az éhségcsillapító és a maradék már csak komfort cicizés.
Az én lányom is már egy pár hetes korától 10 perc alatt végzett!!! És el is engedte a cicit, ha akartam volna se szoptathattam volna tovább mert elfordult.
Ezután aludt 3-4 órát is.
Mindkét fiamat szoptattam, de soha, egyikük sem evett 15 percnél tovább. Jóllaktak, nem kértek már többet és szép nagyokat szunyáltak utána. Tudják ők, mennyi kell nekik.
Én nem is értettem, hogy lehet egy babát 1-1,5 óráig szoptatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!