Szerintetek nagy baj, ha szoptatás alatt néha alkoholt fogyasztok?
A cikkek között fogtok találni ilyet is meg olyat is. Végül úgyis mindenki úgy dönt, ahogy szeretne. Aki inni akar, megkeresi azt a cikket, amelyik szerint lehet. Pl. ezt: [link]
Sajnos én is szinte a szoptatási Facebook csoportban is csak ezeket láttam. Azóta olvastam ellentéteset is, de a babám egyéves kora óta ittam 1 dl bort sok estén, annyi, hogy lassan szürcsöltem el, nem lehúztam. A körülöttem élők már terhesen kínáltak és szülés után is, ráadásul röviddel! Szinte tukmáltak, mert szerintük pálesz is mehet! (Részeges rokonság... ). Persze elutasítottam, amit nem értettek. Iszonyatos bűntudatom van, hogy egy éves kora után engedtem egy kis bornak, mert az én fiam nagyrészt még mindig anyatejes.
A sok komment láttán legszívesebben elsüllyednék szégyenemben, hiszen valóban még egy alkoholos bonbonon is felháborodtam, mikor azt akartak neki adni.
Remélem, nem tettem kárt benne. Jobb a békesség. Ne igyunk.
Olyan okos anyák vannak itt.
Több generáció felnőtt úgy, hogy maga a védőnő, sőt az orvos sem tiltotta el teljesen az anyát az alkoholtól.
Hirtelen most minden tilos.
Regen terhesseg alatt a bort határozottan ajánlották.
Szerintem nem okosabban és szotfogadobbak a gyerekek mint régen.
De csak legyetek kocka felfogasuak.
Egeszsegetetkre.
Zabaljatok Macdonaldsot, gumicukrot, chipset mert az jobb.
Nem tudom mi sz igazsag azt tudom hogy régen a hasfajos babának orvosi javaslatra ajánlották, hogy áztassuak be a cumit pálinkába
Ez volt... ugyanez terhesseg alatt is megengedett volt és ezen ne vitatkozzunk. Hirtelen minden rossz lett ebben a kib@szott vilagban....Disznót se együnk meg krumplit atb. Wake up everyone.
Írta egy másik okos , hogy mert iszik az anya vagy apa a gyerek is alkoholista lesz.
Nekem ivott édesapám sajnos, lancdohanyos is volt. Mégis gyűlöltem mindkettőt 30 eves koromig.
Cigi életem végéig visszataszító, de a pálinka, sor bor jótékony hatásairól is olvassáatok kedves alkoholt teljesen elutasito anyák.
Osztom,hogy 1dl bortól nem lesz semmi baja senkinek.
Viszont azt is osztom, hogy azért ne minden map tegyétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!